• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Chyba nie, sama już nie wiem.... jak do jutra włącznie nie dostanę to w sobotę zrobię... ale nie licze na to...
A co tam u Ciebie??
Co porabiasz??

Chcialam tempke u ciebie zobaczyc ale nie moge obejrzec Twojego wykresu:baffled::baffled::baffled:

A nic ciekawego maly chory wiec nie bardzo mozemy cokolwiek robic:sorry2:, no i wlasnie kapustke na lazanki gotuje:tak:

Chcialam tempke u ciebie zobaczyc ale nie moge obejrzec Twojego wykresu:baffled::baffled::baffled:

A nic ciekawego maly chory wiec nie bardzo mozemy cokolwiek robic:sorry2:, no i wlasnie kapustke na lazanki gotuje:tak:
Noukie bo mi wykres nawalił... chciałam zmienić na ff z light na spotting i wywaliło mi całkowicie na 33dc a pozniej to już wejsc nie moglam,,,, z tego co pamiętam to temki po owu miałam w granicach 36,5 -36,7 ( wczoraj miałam 36,5 a dziś 36,6) ... a przed owu tempka moja nie sięgała nawet 36,4...
Łazanki sama bym wciągnęła... ostatnio pisałyśmy o tym... i nawet kupiłam makaron taki łazankowy :) hihi ale nie wiem jak kapustę zrobić...
Jak masz chwilkę to napisz mi dokładnie jak robić kapustę... :-):tak:

Iwcia81 a moze to wczorajsze plamienie to dopiero implantacja i test trzeba za kilka dni???
A Twoj wykres na FF moze jest juz w archiwum.
Sprawdzalas w knie "overview?" Tam sie wybiera, ktory cykl chcesz obejrzec/ poprawic

Ostatnia edycja:
reklama
Noukie mam nadzieję że synkowi Twojemu już przechodzi wstrętne chorobsko...???

Ma jakas infekcje, duzo flegmy miedzy krtania i gardlem przez co okropny kaszel do tego oczka mu zaczely ropiec sama juz nie wiem bo niby nic brak goraczki ale sie ciagnie i ciagnie przez to troche w placy jestesmy bo boje sie na basen isc na cwiczenia musi rehabilitantka do nas przyjezdzac a niech juz bedzie zdrowy:sorry2:

Sama nie wiem czemu ten FF Cie tak wywali:sorry2: moze sie wyloguj i zaloguj jeszcze raz:sorry2: przepis poszedl:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry