reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Iwcia to może czas wielki na zrobienie tego testu...a jak ty się czujesz??? Jak podczas @????Czy inaczej czy jak?
Brzych mi wczoraj ćmił.. myslalam że to ból @ ale jak na razie sucho... troszkę sutki mnie bolą... tzn. szczypia od czasu do czasu... a tak poza tym nic... zawsze dzień przed @ i w trakcie mam brzuch wydęty i czuję się cięzko... ale jak na razie tak nie mam....
Juz sama nie wiem co o tym myslec... bo jak pomysle o @ to czuję sie jakby w kazdej chwili miałaby mi polecieć... ciezko to opisac...

Iwcia z tego co piszesz to tempki nadal masz wysokie moze nie spektakularne ale chyba taka twoja uroda z nieza wysokie masz tempki w fazie lutealnej. moim zdaniem powinnas zrobic test ciązowy jutro rano jesli oczywiscie @ sie nie rozkreci

Noukie duzo zdrowka dla synka!

Iwcia z tego co piszesz to tempki nadal masz wysokie moze nie spektakularne ale chyba taka twoja uroda z nieza wysokie masz tempki w fazie lutealnej. moim zdaniem powinnas zrobic test ciązowy jutro rano jesli oczywiscie @ sie nie rozkreci

Noukie duzo zdrowka dla synka!
Zobaczę jak dziś bedzie bo do konca dnia troszę jeszcze zostało ... a jak nie to moze zatestuje jutro ...

Iwcia - słuchaj jeżeli do jutra nic się nie zmieni to ja bym to sprawdziła za pomocą testu...no najwyżej zobaczysz jedną kreskę,w końcu i tak się przygotowałaś na @ aha i nie wkładaj żadnych tamponów nawet na noc...i zobaczysz co będzie.

Skoro jest teraz inaczej niż przy poprzedniej @ to może akurat....poczekaj cierpliwie!

Iwcia - słuchaj jeżeli do jutra nic się nie zmieni to ja bym to sprawdziła za pomocą testu...no najwyżej zobaczysz jedną kreskę,w końcu i tak się przygotowałaś na @ aha i nie wkładaj żadnych tamponów nawet na noc...i zobaczysz co będzie.

Skoro jest teraz inaczej niż przy poprzedniej @ to może akurat....poczekaj cierpliwie!
TAK jest szefowo :) hihi :-):tak: Dzięki dzięki za rady!!!

reklama
Nie ma za co!!! Mówię bo mam podobne doświadczenie do ciebie,podobnie miałam przy pierwszej ciąży,też pojawiło się plamienie więc od razu skreśliłam cykl i założyłam tampon,jakie było moje zdziwienie później...

Trzymam mocno kciuki!!!

Tylko proszę nie nakręcaj się!
Spokojnie... nie nakręciłam się... Przyjmę wszystko co mi już los przyniesie... :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry