jagodka1231
Fanka BB :)
W tym miesiącu testu nie robiłam.... :-)
Iwcia to może czas wielki na zrobienie tego testu...a jak ty się czujesz??? Jak podczas @????Czy inaczej czy jak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W tym miesiącu testu nie robiłam.... :-)
Brzych mi wczoraj ćmił.. myslalam że to ból @ ale jak na razie sucho... troszkę sutki mnie bolą... tzn. szczypia od czasu do czasu... a tak poza tym nic... zawsze dzień przed @ i w trakcie mam brzuch wydęty i czuję się cięzko... ale jak na razie tak nie mam....Iwcia to może czas wielki na zrobienie tego testu...a jak ty się czujesz??? Jak podczas @????Czy inaczej czy jak?
Zobaczę jak dziś bedzie bo do konca dnia troszę jeszcze zostało ... a jak nie to moze zatestuje jutro ...Iwcia z tego co piszesz to tempki nadal masz wysokie moze nie spektakularne ale chyba taka twoja uroda z nieza wysokie masz tempki w fazie lutealnej. moim zdaniem powinnas zrobic test ciązowy jutro rano jesli oczywiscie @ sie nie rozkreci
Noukie duzo zdrowka dla synka!
Zobaczę jak dziś bedzie bo do konca dnia troszę jeszcze zostało ... a jak nie to moze zatestuje jutro ...
trzymam kciuki!!!!
:-)
:-)
:-) Ale dziękuję za wsparcie TAK jest szefowoIwcia - słuchaj jeżeli do jutra nic się nie zmieni to ja bym to sprawdziła za pomocą testu...no najwyżej zobaczysz jedną kreskę,w końcu i tak się przygotowałaś na @ aha i nie wkładaj żadnych tamponów nawet na noc...i zobaczysz co będzie.
Skoro jest teraz inaczej niż przy poprzedniej @ to może akurat....poczekaj cierpliwie!
Dzięki dzięki za rady!!!TAK jest szefowohihi :-)
Dzięki dzięki za rady!!!
Spokojnie... nie nakręciłam się... Przyjmę wszystko co mi już los przyniesie... :-)Nie ma za co!!! Mówię bo mam podobne doświadczenie do ciebie,podobnie miałam przy pierwszej ciąży,też pojawiło się plamienie więc od razu skreśliłam cykl i założyłam tampon,jakie było moje zdziwienie później...
Trzymam mocno kciuki!!!
Tylko proszę nie nakręcaj się!