Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jagodka a Ty na kiedy planujesz testowanie??? :-)![]()
wolałabym zaczekać i najwczesniej testować w sobotę.

Cześć Dziewczynki,
wpadłam na sekundkę sie przywitac, no i już spadam, bo mam dzisiaj taki Meksyk w pracy, że szok...
U mnie nic nowego w kwestii prokreacyjnej, 7 dzień cyklu, wszystko w normie... staranka wczoraj rozpoczęte... a taki spontan...
Aha, zdecydowałam sie zapisać na najbliższe 3 miesiące do Gimnasionu na ćwiczenia. Może jak sie wezmę za swoją figurę to troche mniej będę fiksowała w kwestii bobo... a przy okazji ono samo się pojawi...
no nic, spadam już...
do usłyszonka... może jeszcze dzis

Trzymamy kciuki aby tempka trzymała się baaaardzo wysokoA więc tak...czekam conajmniej do soboty...a najlepiej do poniedziałku,chyba,że wcześniej zdarzy się @. Jestem dość spokojna,więc mam nadzieję,że nie zrobię tego np jutro? :-)wolałabym zaczekać i najwczesniej testować w sobotę.
Boje się i przesladuje mnie myśl,że dziś jest szczyt temperatury mojej i od jutra zacznie spadać....
no nic zobaczymy.
Ktoraś musi przełamać ta zła passę z @
:-)Hej Marzi... Miłego dzionka!!! Nie przepracuj nam sięCześć Dziewczynki,
wpadłam na sekundkę sie przywitac, no i już spadam, bo mam dzisiaj taki Meksyk w pracy, że szok...
U mnie nic nowego w kwestii prokreacyjnej, 7 dzień cyklu, wszystko w normie... staranka wczoraj rozpoczęte... a taki spontan...
Aha, zdecydowałam sie zapisać na najbliższe 3 miesiące do Gimnasionu na ćwiczenia. Może jak sie wezmę za swoją figurę to troche mniej będę fiksowała w kwestii bobo... a przy okazji ono samo się pojawi...
no nic, spadam już...
do usłyszonka... może jeszcze dzis

Trzymamy kciuki aby tempka trzymała się baaaardzo wysoko:-)
Ktoraś musi przełamać ta zła passę z @
Niech i padnie na Ciebie!!!!!!
:-)

hihi nie chce mi się wierzyć ze może to być fasolka... :-)No zobaczymy....
Może ty przełamiesz tą złą passę?hm?????![]()

hihi nie chce mi się wierzyć ze może to być fasolka... :-)![]()
Ale fajnie wygląda Twoj suwaczek jak ten zajączek czy kroliczek jest na finiszu:-)
![]()