reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kobietki a odbiegając od tematu wieku - ile czasu już się staracie i jeśli macie doświadczenie to jak było z poprzednimi ciążami?

Marulka, ja zaszłam w pierwszą ciążę w drugim cyklu po odstawieniu tabletek anty a teraz odtsawiłam latem i teraz wypada,że kończy sie 4 cykl....

cześć ja wreszcie po pracy, normalnie mam dość kurcze przydałby mi się urlop :(

Witaj mmm....ja jeszcze godzinke w pracy...

reklama
wiesz co mnie zastanawia?? ff wyznaczył ci owy na 16 dc to czemu test owu był ujemny??

No mmm..właśnie robiłam testy od czwartku do niedzieli i niestety wszystkie były ujemne jeśli patrzymy na jakość drugiej kreski....natomiast najsilniejsza druga kreska była w piątek,ale nadal nie była identyczna jak kontrolna....stąd zaznaczyłam wszędzie test ujemny...a robiła testy "ovu quick" jedynie co wiem napewno to to,że miałam śluz płodny..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja sie powoli żegnam.. Będę wdzięczna za wszystke kciuki...jutro wszystko się wyjaśni.....kwestia jaka będzie tempka i czy pojawi się plamienie....zrobię być może jutro test ciążowy,ale nie jestem pewna czy bedę mogła wam jutro przekazać wynik....być może poczekam z testem do niedzieli...jeszcze nie zdecydowałam.....boję sie bardzo więc nie dziwcie się...wiem wiem....co ma być to będzie...!!!!!
Narazie jestem dobrej myśli....ale w weekend może wszystko prysnąć....!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry