K
Kinga85
Gość
milusia śliczna fasolinka 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

oj ja tam zamierzam was podpatrywac cały czas nie manie ucieknę stąd tak szybko
nie patrz na to co mówią te kalkulatiry obserwuj tempkę i śluz jak bedziesz miała pytania wal smiało nawet staraj sie badac szyjkę macicy u mnie to pomoglo

Najlepiej dwoma paluszkami;-)Ja mam pytanie jak bada sie szyjke????Mozna sie tego samemu nauczyc????![]()

:-) sprawdzasz czy szyjka jest wysoko czy nisko, czy jest miękka czy twarda i czy otwarta czy zamknięta. Ja też dopiero się uczę siebie więc dużo ci nie powiem . To mój pierwszycykl z badzniem szyjki, napewno nastepny bedzie lepszy bo bede miała z czym porównywać
wkłądasz paluchi i gmerasz. Załapiesz się na "czubek nosa" to nazwę i tot jest ta twoja druga szyja. Macasz dalej, czy jest jak warga miękka czy jak nos twarda. czy dziurka jest na czubku okrągła i palec się zagłębi czy jest zamknięta i nie ma szans. do tego sprawdzasz śluz czy jest i jaki jest. Najlepiej wieczorem przed sexikiem i kąpielą
;-)
hehe Suzi spokowkłądasz paluchi i gmerasz. Załapiesz się na "czubek nosa" to nazwę i tot jest ta twoja druga szyja. Macasz dalej, czy jest jak warga miękka czy jak nos twarda. czy dziurka jest na czubku okrągła i palec się zagłębi czy jest zamknięta i nie ma szans. do tego sprawdzasz śluz czy jest i jaki jest. Najlepiej wieczorem przed sexikiem i kąpielą

No to bede zaraz poszukiwac noska bądz wargi;-)bo własnie wybieram sie do kąpieli!!!!
Tylko musze ukrywac sie przed mezulkiem,bo gotów pomyslec ze mi nie wystarcza;-)
A robi sie to na stojąco?????Czy jak?????
Ps.ojjj chciała bym widziec swoja mine podczas tych poszukiwań![]()