K
Kinga85
Gość
milusia śliczna fasolinka 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oj ja tam zamierzam was podpatrywac cały czas nie manie ucieknę stąd tak szybko
nie patrz na to co mówią te kalkulatiry obserwuj tempkę i śluz jak bedziesz miała pytania wal smiało nawet staraj sie badac szyjkę macicy u mnie to pomoglo

Najlepiej dwoma paluszkami;-)Ja mam pytanie jak bada sie szyjke????Mozna sie tego samemu nauczyc????![]()

:-) sprawdzasz czy szyjka jest wysoko czy nisko, czy jest miękka czy twarda i czy otwarta czy zamknięta. Ja też dopiero się uczę siebie więc dużo ci nie powiem . To mój pierwszycykl z badzniem szyjki, napewno nastepny bedzie lepszy bo bede miała z czym porównywać
wkłądasz paluchi i gmerasz. Załapiesz się na "czubek nosa" to nazwę i tot jest ta twoja druga szyja. Macasz dalej, czy jest jak warga miękka czy jak nos twarda. czy dziurka jest na czubku okrągła i palec się zagłębi czy jest zamknięta i nie ma szans. do tego sprawdzasz śluz czy jest i jaki jest. Najlepiej wieczorem przed sexikiem i kąpielą
;-)
hehe Suzi spokowkłądasz paluchi i gmerasz. Załapiesz się na "czubek nosa" to nazwę i tot jest ta twoja druga szyja. Macasz dalej, czy jest jak warga miękka czy jak nos twarda. czy dziurka jest na czubku okrągła i palec się zagłębi czy jest zamknięta i nie ma szans. do tego sprawdzasz śluz czy jest i jaki jest. Najlepiej wieczorem przed sexikiem i kąpielą

No to bede zaraz poszukiwac noska bądz wargi;-)bo własnie wybieram sie do kąpieli!!!!
Tylko musze ukrywac sie przed mezulkiem,bo gotów pomyslec ze mi nie wystarcza;-)
A robi sie to na stojąco?????Czy jak?????
Ps.ojjj chciała bym widziec swoja mine podczas tych poszukiwań![]()