• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Strasznie mi zimno sie zrobiło, żebym była bliżej @ to bym pomyślała, że fasolka.
A to chyba na ten śnieg co ma jutro padać, bo zawsze go wyczuwam chłodem.Brrrr

reklama
no to nieuniknione...ale nie napalam się że w 2 cyklu się uda więc rozczarowanie nie bedzie ogrmone;-)

nie podczas kąpieli.....przed!!! w pozycji kucającej... no ja tak czytałąm...ale caął reszta to chyba luzik. ja czytałąm, żę w jednej pozycji i o w miarę stałej porze...a co sie z dziurka stało????

No tak ,miałam na mysli to ze stałam w wannie:-)na kucąco????Kurde a ja bym łeb dała uciac ze wyczytałam na stojaco:baffled:A podczas @ powinna byc nisko????Mozecie to jeszcze raz opisac?????Sorki :zawstydzona/y::sorry2:

nie no dajcie spokój......zlitujcie się nade mną......ja dopiero skończylam diete a znowu spodnie ciasnawe....:-D:-D:tak:
Kerna ważyłam sie w Nowy Rok i waże 60 kg. Mój M się śmieje że cycki to mam takie ładne. a ja dzisiaj po aerobiku jestem i zaczęłam uważać na siebie- bo jestem straszny obżarciuch:-)

Kerna ważyłam sie w Nowy Rok i waże 60 kg. Mój M się śmieje że cycki to mam takie ładne. a ja dzisiaj po aerobiku jestem i zaczęłam uważać na siebie- bo jestem straszny obżarciuch:-)
no ja dopiero co zeszłam z 75 na 60....więc musze uważać na siebie...a serio widze ze przytyłam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry