• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jejku martuska wyszczelaj mnie po pysku albo co bo głupieje..normalnie jestem tak niezdecydowana że tylko stanąć i płąkać:-D:-D:-D Z jednej strony chce już wiedzieć, a z drugiej strony nie wiem czy nei szkoda kaski na bezsensowny test..... bo mi tu mówili, że moje objawy to żadne objawy.....:baffled::baffled::baffled:
suzi okład sobie walnij!!!!

ja to bym radziła poczekać, bo po co kaskę wydawać i jeszcze rozczarować się (czego nie życzę!!) :tak: przemyśl to :tak:;-) i trzymam kciukaski :-)

reklama
Dziewczynki a powiedzcie mi ,bo dzis mam 3dc i włąsnie podczas kapieli badałam sobie ta szyjke! i tak jakos ciasno mi sie tam zrobiło:sorry2: i ta szyjka jest taka twardawa(taka jak gdyby kulka) ,tylko gdzies zgubiła mi sie ta dziurka:zawstydzona/y:

Dobrze wogóle to robie?????

no racja racja....ja kzawsze macie racje:wściekła/y:;-) chyba faktycznie poczekam i tak bedzie najlpiej co ma być to będzie i nic nie przyspiesze. A u mnie beta 30zł:wściekła/y: jakbym miała pełno objawów to walnęłabym sobie betke ale ja coraz mniej nadzieji mam:baffled::baffled:

scully - moja sie wlasnie rozpuscila pod jezykiem.... feee jakie to niesmaczne, jesli tak to moge nazwac....
kawal pizzy juz do Ciebie przesylam.... ;-)

kurde, moje dziecko jeszcze nie spi i sie nie zanosi na to zeby miala isc spac, oglada bajki na jim jamie i wyje jak kogut....:-D

Kerna nie wiem co Ci poradzić. Bo jak będzie jedna krecha to będziesz rozczarowana
no to nieuniknione...ale nie napalam się że w 2 cyklu się uda więc rozczarowanie nie bedzie ogrmone;-)

Dziewczynki a powiedzcie mi ,bo dzis mam 3dc i włąsnie podczas kapieli badałam sobie ta szyjke! i tak jakos ciasno mi sie tam zrobiło:sorry2: i ta szyjka jest taka twardawa(taka jak gdyby kulka) ,tylko gdzies zgubiła mi sie ta dziurka:zawstydzona/y:

Dobrze wogóle to robie?????
nie podczas kąpieli.....przed!!! w pozycji kucającej... no ja tak czytałąm...ale caął reszta to chyba luzik. ja czytałąm, żę w jednej pozycji i o w miarę stałej porze...a co sie z dziurka stało????

scully - moja sie wlasnie rozpuscila pod jezykiem.... feee jakie to niesmaczne, jesli tak to moge nazwac....
kawal pizzy juz do Ciebie przesylam.... ;-)

kurde, moje dziecko jeszcze nie spi i sie nie zanosi na to zeby miala isc spac, oglada bajki na jim jamie i wyje jak kogut....:-D
Ale mi zrobiłaś apetyt ta pizzą przyślij kawałeczek.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry