Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja będę 15 niestetyDla ścisłości można powiedzieć ze ja pierwszy cykl od roku ( rok temu poroniłam na początku 7 tyg )

;-);-);-);-);-);-);-);-);-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Gratulacje!!!!!Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Aleś Ty niecierpliwa jesteś. Gratuluję trzymaj za mnie kciuki może się uda i mnie.:-)Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
No to jeszcze raz GRATULACJE!!!Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc;-);-);-);-);-);-);-);-);-)