Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
śluz nie koniecznie musi mieć coś wspólnego z owulką....niestety czasem to bywa tak zagmatwane, że głowa mała. Ale jak owulka nadchodzi to chyba też powód do radości????Kobitki ja to chyba rezygnuje z oczekiwania:-(
Przy wejściu do kochwy poawia sie coraz bardziej prześroczysty i klejący śluz....
Pewnie spóźniona owulacja :-(
No cóż chyba nie będę tą kolejną styczniową szczęściarą. :-(
obudziłąm się połamana po północy
kurcze a takie newsy mnie ominęły
dzisiajobudziałam się z myslą, że jednak się nie udało...ale werdykt pozostawie testomChiara ja też póki co jestem bez M i smutno mi tak samo......na długo pojechał??.....
:-)

no ale tak jak podejzewalam 1 gruba krecha drugiej ni widu ni slychu hiihiale to jeszcze za szybko mysle za tydzsien napewno beda 2 a co do sluzu to tez mam ostatnio wode wszystko w gacie wsiaka wiec kupilam wkladki a czasem jak sie podcieram to mam taki ciagliwy slizgi albo bialawy i maziowaty ale jestem przekonana ze owulka byla w samego sylwka a przytulanie byli o prze i w sylwka po polnocy bo w wieczor przed sylwkiem tak mnie jajnik bolal a w sylwka od rana mialam sluz z krwia co wskazuje na pekniecie czyli owulke dlatego mam taka nadzieje duza ze sie udalo wiec za tydzien znow testowanie ale ja strasznie niecierpliwa baba jestem wiec pewnie na poczatku tygodnia znow mnie pokusi