Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aham...ale nie wymyślaj sobie problemu..jak mówi, że nie jest zły, to nei jest!!!!!!!!Kerna dzwoniłam tylko dzis do niego i chwilę rozmawialiśmy,bo wizytę mam w pon iedziałek...
Ogólnie powiedział ze ten stosunek wyników nie jest zły,ale ja jakoś nie jestem przekonana!!!!!

no w poniedziałek mi wypada terminKerna - sadze, ze jak do 15-go nie dostaniesz @ to wynik tego dnia moze byc tylko jeden.... bo przeciez u Ciebie za kilka dni jest termin @, prawda?
jak w przyszłym tyg nie zawita @ to bedę mieć duuuużo nadzieji na sukces:-). Czuję sie dziwnie....piersi czasem bolą jakby mi ktos pustaka położył na klacie..dosłownie
gniecie w piersiach mnie.....kłucia podbrzuszowe trwają.....ojjjjjjjjjjjjjj masz to za sobą....:-):-):-):-):-)Witajcie
Oj ja też wiem co oznacza taka bladziuteńka kresuchnaaa, z tej kresuni rozwija się mój kurczaczek, a była widoczna pod lupąw tym samym dniu miałam 460 beta Hcg, a kreska była baaaaardzo blada, a test wykrywał przecież od 5
![]()
eh Ty hardcorowa babo....;-);-);-) do mnie zara zawita pleban i ogarniam chate;-)A kuku.
Zaglądam popołudniowo,bo Moja Niuńka pojechała z Babcią na zakupy,a ja sobie podłogi pomyłam,ogarnęłam gary![]()
i teraz relaksik (przy bólu podbrzusza i ci*ki w środku
) chwilowy. ;-)
Ogromne gratulacje!!!!!!!Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
wiec kicha....musze bidula czekac jak wy
a tak to bym w poniedzialek mogla sobie zrobic bete a tu dupa u nas nierobia...
A u mnie nic dobregoOdebrałam dzis wyniki i sie załamałam...
Estradiol :23(((((((((((
FSH: 5.87
LH:4.53
W poniedziałek ide do gina i zobacze co powie!!!!
Dobrze rozumiem ze przy takich wynikach nie ma szans na owulke????
A miało byc tak pieknie dzis....![]()

Witajcie kobiety
Witam Was po długiej przerwie spowodowanej świąteczną wizytą u rodziny i brakiem tam internetu.
Nie wiem co się wydarzyło przez ten czas na forum i nie dam rady przeczytać zaległych wiadomości.
Mam nadzieję,że pojawiło się kilka fasoleczek, bo wkońcu święta to magiczny czas.
Teraz postaram się co jakiś czas zajrzeć.
Ściskam mocno wszystkie staraczki :-)

ej a ja dziś spanikowałam, bo moja dyrekcja zapowiedziała rozmowę, że chce mi dać wychowawstwo od wrzesniaa mi dobrze, że skacze po grupach i żadnym rodzicom ie muszę się tłumaczyć, kiedy idę na l4 etc.No i tak spanikowałam(bo ja tu ciąże planuję i l4- w przedszkolu jest za duże rzyko zarażeń, żeby pracować w ciąży-, a nie pracę na pełnych obrotach że zrobiłam bobo- test- 5 dni przed terminem:-(nie z rannego moczu i wyszła krecha kontrolna bardzoooooooooo wyraźna i straszliwie blada, ledwo widoczna testowa, czyli tak na prawdę dalej nic nie wiem i muszę powtarzać, a ajlepiej hcg zrobić, ale powinnam z tym zaczekać do wtorku...
1 wyraźna i 1 niewyraźna
to oznacza:... 

:-)Witajcie
Oj ja też wiem co oznacza taka bladziuteńka kresuchnaaa, z tej kresuni rozwija się mój kurczaczek, a była widoczna pod lupąw tym samym dniu miałam 460 beta Hcg, a kreska była baaaaardzo blada, a test wykrywał przecież od 5
![]()