Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na dwa dni przed @ to ja juz testy bym robila ha ha.ale to jestem ja;-)No i zaczynam mieć stresa 2 dni do końca cylku 2.08 chcę testować i już sama nie wiem czego się spodzieawć,narazie objawy wskazują i na @ i na faslokę ach to czekanie
ja chcę poczekać do 2.08 bo będzie równo miesiac od poprzedniej @ no ,ale zobaczę;-)na dwa dni przed @ to ja juz testy bym robila ha ha.ale to jestem ja;-)
w sumie dwa dni to juz niedlugo.moze bedziesz bardziej cierpliwa niz ja i poczeasz.Tak byloby w sumie najrozsadniej.ja chcę poczekać do 2.08 bo będzie równo miesiac od poprzedniej @ no ,ale zobaczę;-)
Mnie niestety @ obeszla...to juz 4 mc odkad czekam a ja niecierpliwa jestem.zreszta kazda mnie rusza choc wydaje mi sie ze licze sie z porazka i nie bedzie dramatu a jednak zawsze jest przykro.z jednej strony moze nawet bardziej bo boje sie ze nie udaje sie tak dlugoeijf dzieki za podpowiedź w sprawie wiesiołka. Ja może wezmę w akcie desperacji podwójna dawkę czyli 2 kaps. 3 razy dziennie. Od teraz zaczynam(może coś pomoże.
Mam nadzieje że tak jak piszesz temp.mi spadnie (bo te ponad 37 mnie juz dobijały wszystkie miałyscie niższe).Ale jest nadzieja.
powiem wam że tym razem jakos mnie ta @ tak nie obeszła, chyba (mam nadzieje) że wyluzowałam troszkę.:-)

na dwa dni przed @ to ja juz testy bym robila ha ha.ale to jestem ja;-)

Ja tez tak mam.nie jest fajnie patrzec za kazdym razem na jedna kreske ale z drugiej strony wiem ze nadzieja bylaby jeszcze wieksza gdybym zrobila raz albo gdybym w ogole nie zrobila...Moze tym sposobem przygotowuje sie do porazki?Wiem ze w kolejnym cyklu(o ile nie pojde na badanie krwi) znow je bede robila.tym razem tylko kupie duuzo tansze.te elektryczne zostawie sobie jak jakis inny wyjdzie.do zdjeciaEijf my to chyba dwa takie niecierpliwce bo ja to tez robie testy najszybciej jak sie tylko da, mowy nie ma zebym czekala az do @ no ale tak jak pisalam wczesniej jak mi wychodzi negatywny to owszem wkurzam sie, ale i spokojniej czekam na @ a tak bym chyba zwariowala, okrponie jestem niecierpliwa
tymczasem ja dzis praktycznie sama w pracy do godz 13 wiec wszystko na mojej glowie, @ sie rozkrecila brzuch boli, jestem oslabiona i senna i najchetniej bym do domu poszla, ale cuz trzeba siedziec, chyba ze na popoludnie cos wymysle, hmmm dobry pomysl i zwieje do domku, zobaczymy![]()