reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczynki, u mnie tak jak myślałam - wieczorem późnym spadła tempka do 36,35 a rano miałam 36,41. Wiec @ jak byk, rozkręciło się. Brzuch nadal mocno boli, ale teraz już typowo całkiem na @. wiec nie testowałam, bo po co?
Eijf teraz jedziemy na tym samym wózku, bo w tym samym dniu zaczęłyśmy...
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i pociechę, teraz powoli będę musiała wziąć się w garść bo tak prawdę mówiąc zawsze chciałam mieć majowe dziecko bo moja mama sie urodziła w maju i mam sentyment :-p
suwaczki zmienię, ale nie wiem czy przed praca dam radę wszystkie zmienić, chyba nie...
milego dnia

reklama
Już wiem co oznacza stats i ta 5. To jest odliczania do testowania. według ff powinnam testować 03.08. więc będzie teraz odliczać dni do testu. U mnie żadnych objawów. Czuję się dziś super. Nie zapowiada sie zeby miała przyjść @

Witajcie dziewczyny:-).
Emilchen tulam mocno i trzymam kciuki żeby tym razem się udało. Może tak miało być i masz zostać majóweczką:tak:. Życze Ci tego z całego serducha:tak:.

U mnie wszystko dobrze:-). Brzuch tylko czasami pobolewa. A od jutra będe miała jazde niezłą bo moi dziadkowie mają w sobotę 50 lat po ślubie i robią w domu małą rodzinną imprezkę:-):tak: a ja obiecałam że pomogę w gotowaniu, no więc jutro i w piątek na nudę nie będe narzekać:laugh2:. A za to w sobote się wybawie:tak:. Swoją drogą fajna sprawa przeżyć ze sobą 50 szczęśliwych lat:-).
Trzymam kciuki za Was wszystkie i za te które mają jeszcze szanse być kwietniówkami i za majóweczki:tak::-).

cześc dziewuszki. Juro wyjeżdzam :-). A dzis no coż pełna gębą @. Kupiłam tego wiesołkatzn pisze olej z wiesiołka i jest w kapsułkach, pisze aby bra 3 razy po 1 , ale od kiedy wiem tylko że do owulacji, a w trakcie posiłków jak wy go jadacie?
Tyle napisałyscie ,że jeszcze nie przeczytałam wszystkiego.
Ale teraz temp. mierze w ustach ,(wygodniej rano 36,8 - nareszcie coś poniżej 37 ):-).
Napiszcie jak z tym wiesiołkiem .Jeśli cykl był bezoulacyjny to jaka powinna byc @ chyba zielona cos pisała ale znaleść nie mogę ?:wściekła/y:

cześc dziewuszki. Juro wyjeżdzam :-). A dzis no coż pełna gębą @. Kupiłam tego wiesołkatzn pisze olej z wiesiołka i jest w kapsułkach, pisze aby bra 3 razy po 1 , ale od kiedy wiem tylko że do owulacji, a w trakcie posiłków jak wy go jadacie?
Tyle napisałyscie ,że jeszcze nie przeczytałam wszystkiego.
Ale teraz temp. mierze w ustach ,(wygodniej rano 36,8 - nareszcie coś poniżej 37 ):-).
Napiszcie jak z tym wiesiołkiem .Jeśli cykl był bezoulacyjny to jaka powinna byc @ chyba zielona cos pisała ale znaleść nie mogę ?:wściekła/y:
Podobno krwawienia sa krotsze i nieco inne.Dobrze ze w koncu masz nizsza temperature.podejrzewam ze na kilka dni przed owulacja jeszcze spadnie.ja mam zawsze na poczatku ok 36,4 a w okolicach owulacji tzn przed nia 36 czy 36,1.
wiesiolek bierz od poczatku tak jak zalecaja na opakowaniu(ja sama nie wiem jaka dawka jest najlepsza ale ja zwiekszylam bo w porownaniu z dziewczynami bralam naprawde malutkie ilosci ale wczesniej po porstu byl on w skladzie z czyms innym a teraz mam osobno).bierze sie tylko do owulacji.ja biore do czasu kiedy wyjdzie mi pozytywny test owulacyjny.wychodze z zalozenia ze lepiej przestac brac za wczesnie niz za pozno.no ale do owulacji jest bezpiecznie,nie mozna go przedawkowac i jest dobry na wiele rzeczy

hej dziewczynki, u mnie tak jak myślałam - wieczorem późnym spadła tempka do 36,35 a rano miałam 36,41. Wiec @ jak byk, rozkręciło się. Brzuch nadal mocno boli, ale teraz już typowo całkiem na @. wiec nie testowałam, bo po co?
Eijf teraz jedziemy na tym samym wózku, bo w tym samym dniu zaczęłyśmy...
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i pociechę, teraz powoli będę musiała wziąć się w garść bo tak prawdę mówiąc zawsze chciałam mieć majowe dziecko bo moja mama sie urodziła w maju i mam sentyment :-p
suwaczki zmienię, ale nie wiem czy przed praca dam radę wszystkie zmienić, chyba nie...
milego dnia
nadzieje jeszcze sie tlily ale troszke tez sie tego spodziewalam.przykro mi.jestem na swiezo z podobnymi doswiadczeniami wiec wiem jak jest.Z drugiej strony milo mi ze nie jestem sama.Nadal bede sie obserwowala i opisywala co czuje choc nie wiem czemu juz teraz wierzyc,ale mniejsza o to.Na razie jest nudno bo to dopiero @.Moze zacznie sie ciekawiej w okresie plodnym.wtedy jestem najbardziej optymistyczna.po owulacji w sumie tez az do tego ostatniego tygodnia.Tak bardzo bardzo chcialabym by tym razem bylo inaczej ale powtarzam to kazdego mc.W tym roznica bedzie moja wizyta u lekarza.

Już wiem co oznacza stats i ta 5. To jest odliczania do testowania. według ff powinnam testować 03.08. więc będzie teraz odliczać dni do testu. U mnie żadnych objawów. Czuję się dziś super. Nie zapowiada sie zeby miała przyjść @
to fajnie.moze choc tobie uda sie z tych niemal ostatnich?Co ci tam ff odlicza.niby masz jeszcze 1 dzien tylko wiec mam nadzieje ze nas nie zawiedziesz i zrobisz jutro jakis test?

Witam was dziewczyny!!:-)już od wczoraj czytam wasze wypowiedzi bo tak się składa, że ja zaczęłam starania od 06.07, także jak dobrze pójdzie to się załapię do kwietnióweczek:)
Moja sprawa przedstawia się tak:
kochałam się z mężem w dniach płodnych:06.07, 10.07, 12.07. Ostatni okres miałam 27.06, czyli według moich 28 dniowych cykli powinnam dostać @ 25.07, a @ nadal nie mam. Test robiłam dzień po planowanym okresie, w niedzielę i wyszła jedna kreska a po ponad 5 minutach pojawiła się druga kreska. Co do objawów to od ponad tygodnia cholernie bolą mnie piersi. Pomóżcie bo nie wiem co o tym myśleć

reklama
Witam was dziewczyny!!:-)już od wczoraj czytam wasze wypowiedzi bo tak się składa, że ja zaczęłam starania od 06.07, także jak dobrze pójdzie to się załapię do kwietnióweczek:)
Moja sprawa przedstawia się tak:
kochałam się z mężem w dniach płodnych:06.07, 10.07, 12.07. Ostatni okres miałam 27.06, czyli według moich 28 dniowych cykli powinnam dostać @ 25.07, a @ nadal nie mam. Test robiłam dzień po planowanym okresie, w niedzielę i wyszła jedna kreska a po ponad 5 minutach pojawiła się druga kreska. Co do objawów to od ponad tygodnia cholernie bolą mnie piersi. Pomóżcie bo nie wiem co o tym myśleć
hej,witaj.No ale jaki sposob mozemy ci pomoc dokladnie?Wszystko wskazuje na to ze po prostu sie udalo.@ spoznia ci sie kilka dni,test robilas 3 dni temu i na dodatek wyszla ta druga kreska.5 min to nie duzo jak na test.Najlepiej pomozesz sobie sama wykonujac kolejny test poniewaz minelo od ostatniego kilka dni.Jestem pewna ze wyjdzie pozytywny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry