agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ty to szczupla na buzi jestes jakbym umiala wkleic zdjecie to bym swoje wkleila hihihihi
http://imageshack.us/
"Browse" i wybierasz z folderu,w którym zapisana jest fotka. :-) Na dole wyskakuje Ci link do zdjęcia.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty to szczupla na buzi jestes jakbym umiala wkleic zdjecie to bym swoje wkleila hihihihi

Kochana nie przesadzaj. Pamietaj że ja 3 lata po urodzeniu syna miałam niedowagę, żebra by liczył, kości policzkowe wystające nogi jak patyki rozmiar to 34 potem przejściowy 34/36. teraz 38 pełna gębąOczywiście,że tak!Wystarczy,że mój Mężullo,to chudzina.
Ale pokażę Wam moją pyzowatą mordencję.![]()
Ale wstyd...
![]()
Buźkę też okrąglutką tak jak miałam jako dziewczynka i dobrze się z tym czuję lubię nosić buty na obcasie więc nogi nie są teraz takie patykowate pupcia jędrna i cycuszki fajne- nic tylko podkreślać figurę kobiecą strojami.no, kochana.... na pyszczku jest wszystkiego a w sam raz :-) nic nie widać żeby czegoś było za dużo lub za małożaden wstyd!!! tylko uśmiechu jakoś brak
![]()

Kochana nie przesadzaj. Pamietaj że ja 3 lata po urodzeniu syna miałam niedowagę, żebra by liczył, kości policzkowe wystające nogi jak patyki rozmiar to 34 potem przejściowy 34/36. teraz 38 pełna gębąBuźkę też okrąglutką tak jak miałam jako dziewczynka i dobrze się z tym czuję lubię nosić buty na obcasie więc nogi nie są teraz takie patykowate pupcia jędrna i cycuszki fajne- nic tylko podkreślać figurę kobiecą strojami.
A taką chudą wcale nie jest być dobrze bo jak w coś się ubierzesz i ci koście obojczykowe wystają jak wieszak...

to dopiero wstyd... bo już łapkę miałam za tłustą i dupsko mi urosło do niebotycznych rozmiarów... no i wagą dogoniłam siebie z czasów ciąży z małym 

Oj, tak.marulka pisze:agutka ależ korzystacie z zimy... jak tak szalejesz to pewnie jesteś szczuplutka laseczka co??
Laseczka jak się patrzy.:-)Oj, tak.Laseczka jak się patrzy.:-)
Dodam, że widziałam Agutkę w realu.
;-)Zagłosujcie proszę na mojego Maciusia
Bardzo Was proszę o pomoc i jak możecie prześlijcie ten link dalej, bardzo nam zależy...
Epokowy konkurs Leibniz
Dzięki
Ale pokażę Wam moją pyzowatą mordencję.![]()
Ale wstyd...
![]()
oj oszukujesz
śliczną twarzyczkę masz i to w sam raz 

agutka a ja sobie wylookałam z tych malutkich zdjątek że masz krótkie włosy...., później myslę - ok teraz masz długie, no ale do ślubu miałaś krótkie (tak na fotce widzę) a teraz dodałać foteczkę a tam szok - kok
![]()
No i obcięłam je tak do ramion. ;-) Żeby tylko w kitkę łapać w razie potrzeby.