• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiesz ten ginek się nie wyrabia przemęczony juz jest, za duzo pacjentek ma i myślę że troszkę podchodzi do tego wszystkiego light- jak mu jedna ubedzie to wiesz za dużo nie straci. A tak w ogóle to spóźnia sie do tego gabinetu gdzie nas przyjmuje i w przychodni się też spóźnia- za dużo sobie wziął na barki i sie nie wyrabia.

No nie dziwie sie...
Robicie u Was w szkole cos na walentynki? Ja mysle zrobic cos fajnego... moze masz jakiegos pomysla?:dry:
Maćku my mamy akurat ferie więc w tym roku nici , nawett na tym dyżurze nic nie robimy bo nie będzie czasu?
A w ferie pracowaliście przez te 2 tygodnie czy tylko przez tydzień?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej Pajka
właśnie dojrzałam na Twoim suwaku, ze ślubowaliście w moje urodziny :) czyli w Wielkanoc zeszłego roku :)
Jak to miło patrzeć na ten suwaczek z odliczaniem ciaży u Ciebie

pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Nie zesżlego roku tylko prawie 2 lata temu :-D

Witam Pajeczko, jak samopoczucie , jak brzusio? Rośnie zdrowo?

samopoczucie średnie dzisiaj cos glowa mnie boli jak dopadnie mnie migrena to pewnie bede miała bliskie spotkanie z wc:tak:ogolnie nie tyje w ogole mimo, ze brzuszek juz rośnie i go widac.za 6 dni mam usg genetyczne wiec jestem dobrej myśli.

:D masz rację dlatego zmieniłam pracę i przeniosłam się z banku do szkoły;-)

Witam wczesną porą :-) tak na chwilę wpadłam przed praca poczytac przy kawie co napisąłyście :-)

Tez mam zamiar rozejrzeć się za pracą w szkole ... właśnie po to wróciłam na AWF by sończyć studia, bo biznesu to mam powoli dosyć....wyścigu szczurów i ciągłego gonienia króliczka...:-pnawet pieniadze nie rekompensuja tego stresu.

Chciałbym jeszcze na macierzyński w tej firmie, w któej pracuję i już nie wraca;-) jak się pewnie domyślacie to będę szukałą etatu nauczyciela wf :-) mam kurs instuktora fitnessu i umiem prowadzić zajęcia więc mam nadzieję, ze dzięki temu będzie to mój dodatkowy atut :-)

A teraz życzę miłego, białego dnia, bo u Nas nieźle zasypało i ciągle pada...

Nie zesżlego roku tylko prawie 2 lata temu :-D

No tak ...z matematyki nie byłam najlepsza ;-) i tak nie zmienia to faktu, ze w moje urodziny :-D;-)

hahah a ja sie dzis zalapalam na przytulasy :-Di to przed samym pojsciem meza do pracy :-)
hehhe a u nas przytulasy byly jak maz wrócił z pracy:-Dpo obiadku w lazience;-):zawstydzona/y::-)

witam:-)wczoraj wieczorkiem tak mnie bolal brzuch ze wzielam nospe i sie polozylam..ale tak bolalo ze nie wiedzialam jak lezec. czulam jakby mi ktos nalal wiadro wody do brzucha i taki mialam ciezki:baffled:ale jakos zasnelam tyle ze w nocy nie moglam spac:tak:juz druga noc z rzedu jak sie budze i nie moge spac:-Da dzis do gin moze on cos zaradzi na te bole:-(

:-)Witam skrabaczki co tyle skrobią że aż miło poczytać :-D

:baffled:mam stracha bo zbliża się sądny dzień :wściekła/y: oby nie ale i jestem szczęśliwa bo mam zapał na miesiąc następny:-D idę do takiego sympatycznego ginekologa w końcu go znalazłam po wielkich trudach...świetny fachowiec, dowcipny no i zależy mu na każdej pacjentce... nie traktuje ich jak źródło zarobku :tak: więc z tego powodu jestem pozytywnie nastawiona wiem że on się mną dobrze zajmie w końcu i pokieruje co i kiedy zrobić :tak:

reklama
:-)Witam skrabaczki co tyle skrobią że aż miło poczytać :-D

:baffled:mam stracha bo zbliża się sądny dzień :wściekła/y: oby nie ale i jestem szczęśliwa bo mam zapał na miesiąc następny:-D idę do takiego sympatycznego ginekologa w końcu go znalazłam po wielkich trudach...świetny fachowiec, dowcipny no i zależy mu na każdej pacjentce... nie traktuje ich jak źródło zarobku :tak: więc z tego powodu jestem pozytywnie nastawiona wiem że on się mną dobrze zajmie w końcu i pokieruje co i kiedy zrobić :tak:
no to fajnie ze znalazlas dobrego gina.. to w koncu podstawa zeby miec zaufanie i wogole:-)a ja jutro rana mam nadzieje przeczytam od ciebie ze dwie krechy!!!
A ja juz po kapieli zaraz bede sie zbierac do gina i ciekawe co mi powie:confused:;-)

Dzień dobry. ;-)

Mój G. wczoraj zgubił portfel. :wściekła/y:
no to szkoda:-(ale moj kiedys zgubil nowy tel ktory mial pare dni..tel nie bylo a abonament trzeba bylo placic:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry