Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a czemu martwisz się na zapas?No właśnie jeśli tak to będzie cudnie a jeśli nie to lipa po całości:-( nie dość że ból brzucha i złe samopoczucie to jeszcze ból serca nie porównywalny do niczego..i jak tu się wtedy usmiechać do M i cieszyc walentynkami....?
MNie to tylko ten brzuchol bedzie przeszkadzal... Bo przyjscie @ jakos mnie za bradzo nie zalamuje... Chyba lopop pisala, ze to sie nazywa ZOBOJETNIENIENo właśnie jeśli tak to będzie cudnie a jeśli nie to lipa po całości:-( nie dość że ból brzucha i złe samopoczucie to jeszcze ból serca nie porównywalny do niczego..i jak tu się wtedy usmiechać do M i cieszyc walentynkami....?
Co wymyslilas? Pochwal sie!![]()
wariatka ze mnie wiem
Nie Ty jednaformy przekazu jeszcze nie wymysliłam;-) ale chodzi o to że już myslę o tym że mu to powiem a jeszcze tego na pewno nie wiemwariatka ze mnie wiem
![]()

tak jak się za długo starasz i nic nie ma to mówię Wam nachodzi to zobojętnienie.MNie to tylko ten brzuchol bedzie przeszkadzal... Bo przyjscie @ jakos mnie za bradzo nie zalamuje... Chyba lopop pisala, ze to sie nazywa ZOBOJETNIENIE
Fajny termin - jesli sie uda bedzie wspanialy prezent...
Ale jak sie nie uda to z przytulanek walentynkowych nici....:-(

a czemu martwisz się na zapas?
MNie to tylko ten brzuchol bedzie przeszkadzal... Bo przyjscie @ jakos mnie za bradzo nie zalamuje... Chyba lopop pisala, ze to sie nazywa ZOBOJETNIENIE
Tak dziewczyny przecież jest wiele innych sposobów na spędzenie walentynekco się odwlecze to ... spoko nadrobi się te przytulasy
nie możemy sie dołować moje drogie Panie trzeba byc dobrej myśli![]()