reklama
a czemu martwisz się na zapas?No właśnie jeśli tak to będzie cudnie a jeśli nie to lipa po całości:-( nie dość że ból brzucha i złe samopoczucie to jeszcze ból serca nie porównywalny do niczego..i jak tu się wtedy usmiechać do M i cieszyc walentynkami....?
MNie to tylko ten brzuchol bedzie przeszkadzal... Bo przyjscie @ jakos mnie za bradzo nie zalamuje... Chyba lopop pisala, ze to sie nazywa ZOBOJETNIENIENo właśnie jeśli tak to będzie cudnie a jeśli nie to lipa po całości:-( nie dość że ból brzucha i złe samopoczucie to jeszcze ból serca nie porównywalny do niczego..i jak tu się wtedy usmiechać do M i cieszyc walentynkami....?
Co wymyslilas? Pochwal sie!![]()
formy przekazu jeszcze nie wymysliłam;-) ale chodzi o to że już myslę o tym że mu to powiem a jeszcze tego na pewno nie wiem
wariatka ze mnie wiem
Nie Ty jednaformy przekazu jeszcze nie wymysliłam;-) ale chodzi o to że już myslę o tym że mu to powiem a jeszcze tego na pewno nie wiemwariatka ze mnie wiem
![]()

ewelina09065
czas oczekiwania...
witam dziewuszki
))nie bylo mnie od srody na forum bo pojechalam do rodzicow..ale teraz czytam i nadrabiam.a sa moze jakies nowe fasolki??????????
tak jak się za długo starasz i nic nie ma to mówię Wam nachodzi to zobojętnienie.MNie to tylko ten brzuchol bedzie przeszkadzal... Bo przyjscie @ jakos mnie za bradzo nie zalamuje... Chyba lopop pisala, ze to sie nazywa ZOBOJETNIENIE
Fajny termin - jesli sie uda bedzie wspanialy prezent...
Ale jak sie nie uda to z przytulanek walentynkowych nici....:-(
co się odwlecze to ... spoko nadrobi się te przytulasy

nie możemy sie dołować moje drogie Panie trzeba byc dobrej myśli

a czemu martwisz się na zapas?
MNie to tylko ten brzuchol bedzie przeszkadzal... Bo przyjscie @ jakos mnie za bradzo nie zalamuje... Chyba lopop pisala, ze to sie nazywa ZOBOJETNIENIE
lopop ja to tak zawsze się martwię na zapas;-)
maćku ja krótko się staram może dla tego nie potrafię być obojętna tylko wszystko tak przeżywam.zwłaszcze teraz kiedy ciągle jestem przekonana że jestem w ciąży.jeszcze tak nie miałam więc aż się boję tego testowania:-(
reklama
Tak dziewczyny przecież jest wiele innych sposobów na spędzenie walentynekco się odwlecze to ... spoko nadrobi się te przytulasy
nie możemy sie dołować moje drogie Panie trzeba byc dobrej myśli![]()
Podziel się:

i jak tu się wtedy usmiechać do M i cieszyc walentynkami....?