reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No właśnie jeśli tak to będzie cudnie a jeśli nie to lipa po całości:-( nie dość że ból brzucha i złe samopoczucie to jeszcze ból serca nie porównywalny do niczego..:no: i jak tu się wtedy usmiechać do M i cieszyc walentynkami....?
a czemu martwisz się na zapas?

No właśnie jeśli tak to będzie cudnie a jeśli nie to lipa po całości:-( nie dość że ból brzucha i złe samopoczucie to jeszcze ból serca nie porównywalny do niczego..:no: i jak tu się wtedy usmiechać do M i cieszyc walentynkami....?
MNie to tylko ten brzuchol bedzie przeszkadzal... Bo przyjscie @ jakos mnie za bradzo nie zalamuje... Chyba lopop pisala, ze to sie nazywa ZOBOJETNIENIE

witam dziewuszki:)))nie bylo mnie od srody na forum bo pojechalam do rodzicow..ale teraz czytam i nadrabiam.a sa moze jakies nowe fasolki??????????

a czemu martwisz się na zapas?

MNie to tylko ten brzuchol bedzie przeszkadzal... Bo przyjscie @ jakos mnie za bradzo nie zalamuje... Chyba lopop pisala, ze to sie nazywa ZOBOJETNIENIE

lopop ja to tak zawsze się martwię na zapas;-)
maćku ja krótko się staram może dla tego nie potrafię być obojętna tylko wszystko tak przeżywam.zwłaszcze teraz kiedy ciągle jestem przekonana że jestem w ciąży.jeszcze tak nie miałam więc aż się boję tego testowania:-(

reklama
Do góry