a czy te piersi to zawsze bolą???bo ja mam już dzidzie ale nie pamiętam jak to było w tamtej ciąży ale mnie w ogóle podczas okresu,przed i po nie bolą...Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje.
Fluidki będę rozsyłać jak już będę miała pewność, na razie mam wiele obaw.
Objawy, hmm, no ja się ich nie doszukiwałam (;-)) ale zauważyłam, że od ok. 5dpo bolały a raczej kłuły jajniki z dominacją lewy, od 8 dpo zaczęły mnie boleć piersi i choć przed @ też mnie bolą to tym razem inaczej, czułam jakby były gorące chociaż wcale nie były. Ja już mam jedno dziecko i odczucia w piersiach porównałam sobie do zbierania się pokarmu na początku laktacji, ale to chyba Tobie akurat nic nie mówi. Śluz jakoś specjalnie mi się nie zmienił, dopiero chyba od wczoraj jest rzadszy.
reklama
hej kobietki RYBKA gratuluje poraz kolejny i witam sie z wieczora kurde a mnie dzis caly dzien ten jajnik i podbrzusze boli a jajnik to nieraz to tak boli ze mysle ze niewytzrymam corzadko mi sie zdarza
niech ten dzien juz mija nawet w poprzednim cyklu az tak niebolalo
ale bolalo tez caly dzien...
niech ten dzien juz mija nawet w poprzednim cyklu az tak niebolalo
ale bolalo tez caly dzien...izus180584
Fanka BB :)
Widzę ze coraz więcej fasolinek sie pojawia :-):-):-)
pewnie jeszcze trochę trzeba będzie założyć nowy wątek" Mamusie 2010" i tam się wszystkie spotkamy!!!!!!!!!!Trzymam kciukasy za nas wszystkie !
pewnie jeszcze trochę trzeba będzie założyć nowy wątek" Mamusie 2010" i tam się wszystkie spotkamy!!!!!!!!!!Trzymam kciukasy za nas wszystkie !
hej kobietki RYBKA gratuluje poraz kolejny i witam sie z wieczora kurde a mnie dzis caly dzien ten jajnik i podbrzusze boli a jajnik to nieraz to tak boli ze mysle ze niewytzrymam corzadko mi sie zdarzaniech ten dzien juz mija nawet w poprzednim cyklu az tak niebolalo
Rybko zapomniałam pogratulować chyba
dzisiaj taka zakręcona jestem jakoś :-(W każdym razie szczerze gratuluję i czekamy na fluidki

Słuchaj ja też miałam tzn. mam ale mniejszą i chciałam ją wypalić a ciocia do mnie że nie mam bo bedę miała takie problemy co ona w ciąży wiec chyba nie ale mocna to juz nie wiem. Bo moja jedna szwagierka mówi że nie zachodziła w ciążę przez silna nadżerkę wiec nie umiem ci tak dokładnie powiedzieć. Pewnie innym tak a jednym nie.Witam Wszystkich!!gratuluje tym które ujrzały II kreseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Mam pytanko wiecie może czy nadżerka może utrudniać zajście w ciążę?
Mnie przed @ piersi bolały dopiero od trzech cykli, nigdy wcześniej nie bolały. W pierwszej ciąży zaczęły boleć gdzieś ok. 7 tyg. dokładnie nie pamiętam, ale na pewno miałam już ciąże potwierdzoną przez gina i USG z bijącym serduszkiem.Lena_R pisze:a czy te piersi to zawsze bolą???bo ja mam już dzidzie ale nie pamiętam jak to było w tamtej ciąży ale mnie w ogóle podczas okresu,przed i po nie bolą...
zabka co się dzieje z tymi Twoimi jajnikami?hej kobietki RYBKA gratuluje poraz kolejny i witam sie z wieczora kurde a mnie dzis caly dzien ten jajnik i podbrzusze boli a jajnik to nieraz to tak boli ze mysle ze niewytzrymam corzadko mi sie zdarzaniech ten dzien juz mija nawet w poprzednim cyklu az tak niebolalo
jak nie przestanie Cię to męczyć to marsz do lekarza;-) no chyba że...to fasolka tak zaczyna rządzić:-)izus180584
Fanka BB :)
Słuchaj ja też miałam tzn. mam ale mniejszą i chciałam ją wypalić a ciocia do mnie że nie mam bo bedę miała takie problemy co ona w ciąży wiec chyba nie ale mocna to juz nie wiem. Bo moja jedna szwagierka mówi że nie zachodziła w ciążę przez silna nadżerkę wiec nie umiem ci tak dokładnie powiedzieć. Pewnie innym tak a jednym nie.
Mi nadżerka wyszła po pierwszej ciąży i sie teraz troche powiekszyła ale robiłam cytologie i lekarz powiedział ze jezeli chce drugą dzidzie to mi nic nie zrobi bo prawdopodobnie w ciąży sie sama wchłonie ale naczytałm sie troche w necie i sie przeraziłam.
dzięki rybko.bo już się zaczęłam martwić że jak mnie nigdy te piersi nie bolą to jak ja się domyslę;-) a przeczucie że mam się czego domyślać nadal jest;-)jednak nie ma co gdybać tylko trzeba czekać do 14Mnie przed @ piersi bolały dopiero od trzech cykli, nigdy wcześniej nie bolały. W pierwszej ciąży zaczęły boleć gdzieś ok. 7 tyg. dokładnie nie pamiętam, ale na pewno miałam już ciąże potwierdzoną przez gina i USG z bijącym serduszkiem.

reklama
no w zeszlym cyklu w owu tez mnie jajnik bolal cale popoludnie i caly kolejny dzien i potem mijalo z dnia na dzien jak reka odjal a teraz to tak samo wczoraj cale popoludnie lekko a dzis to mocno czasem az za mocno ale to moze dobry znak mam nadzieje bo jak stekam na daremo to bede zlazabka co się dzieje z tymi Twoimi jajnikami?jak nie przestanie Cię to męczyć to marsz do lekarza;-) no chyba że...to fasolka tak zaczyna rządzić:-)
wiec mam nadzieje ze @ nieprzyjdzie to wtedy stwierdze ze bylo warto
Ostatnia edycja:
Podziel się: