Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a na pewno nie mam pzreczucia co do siebie...żadnych objawów owulki, zadnych objawów ciaży...ale bym się zdziwiła gdyby okazało się, ze zaciażyłam
no ale nie nakręcam się moze nie będzie tak bolałą jak przyjdzie...bo jakby co ja wyjeżdzam![]()

kurcze co za beztroska...moze warto jej i szwagrowi (nie wiem czy dobrze trafiłam) jakieś ulotki o szkodliwości picia w ciazy. Z drugiej strony to nie reagować wcale....wiesz normalnie browara ciągnęła a z resztą nie mój cyrk nie moje małpy
Mnie sie wyadej, iz to i tak nic nie da. Niektorzy ludzie sa przeciez madrzejsi od lekarzy...kurcze co za beztroska...moze warto jej i szwagrowi (nie wiem czy dobrze trafiłam) jakieś ulotki o szkodliwości picia w ciazy. Z drugiej strony to nie reagować wcale....

Dzisiaj 22dc. 8dpo. W sobote powinno sie wsio wyjasnic. A w niedziele zatestujemaćku
a jak u Ciebie, który dc?

no to w WalentynkiMnie sie wyadej, iz to i tak nic nie da. Niektorzy ludzie sa przeciez madrzejsi od lekarzy...
Dzisiaj 22dc. 8dpo. W sobote powinno sie wsio wyjasnic. A w niedziele zatestuje![]()
Mnie sie wyadej, iz to i tak nic nie da. Niektorzy ludzie sa przeciez madrzejsi od lekarzy...
Dzisiaj 22dc. 8dpo. W sobote powinno sie wsio wyjasnic. A w niedziele zatestuje![]()

w razie co bedziemy razem testować 
Mam nadzieje, ze @ da mi szanse...No to jesteśmy w tej samej sytuacjiw razie co bedziemy razem testować
![]()

no co za franca i gupia babaja się martwie o to maleństwo czy jemu niec ie grozi, bo moja szwagierka w 3 miesiącu wiedząc że jest w ciąży imprezowała na moich imieninach że szok łacznie z alkoholemgdzie przecież 3 pierwsze miesiące są najważniejsze - tak mi się zdaje :-(
Jak nie będzie leczyć cukrzycy i uważac na siebie to niestety ale bobas może ucierpieć:-
a dziękujębardzo dzisiaj beznadziejnieTośka dobra kobieta z Ciebie jest ;-)
Kerna jak się czujesz?
mdłości i osłabienie, do tego jakiś pesymizm mi się włączył i w piżamie łaziłam do 14
ale zrobiliśmy sobie mroźny spacerek i od razu lepiej