Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(nie)dzieluje!;-)no co za franca i gupia babaJak nie będzie leczyć cukrzycy i uważac na siebie to niestety ale bobas może ucierpieć:-
-
-( zależy jak poważna jest cukrzyca. A z tym alkoholem..no nie mogę..nie wyobrażam sobie co bym takiej @#$^$& zrobiła
a dziękujębardzo dzisiaj beznadziejniemdłości i osłabienie, do tego jakiś pesymizm mi się włączył i w piżamie łaziłam do 14
ale zrobiliśmy sobie mroźny spacerek i od razu lepiej
Maćku czyli u Ciebie też walentynki pełne wrażeń?? Oj życzę Ci tego![]()
ja też ja teżkochane ja życze Wam( Nam) wszystkim fasolinek z calego serca :-)

no co za franca i gupia babaJak nie będzie leczyć cukrzycy i uważac na siebie to niestety ale bobas może ucierpieć:-
-
-( zależy jak poważna jest cukrzyca. A z tym alkoholem..no nie mogę..nie wyobrażam sobie co bym takiej @#$^$& zrobiła
a dziękujębardzo dzisiaj beznadziejniemdłości i osłabienie, do tego jakiś pesymizm mi się włączył i w piżamie łaziłam do 14
ale zrobiliśmy sobie mroźny spacerek i od razu lepiej
Maćku czyli u Ciebie też walentynki pełne wrażeń?? Oj życzę Ci tego![]()
no maćku jakoś nie zauważyła, bo musiała @ przyjść tak jak u Nas...mam nadzieję, ze już więcej jej nie będzie ;-) i fasolki u Nas rosną...![]()

oby obyi wcinam wlasnie moje ulubione lody waniliowe mmmmm pychotka![]()
mniam mniam też mam ochotę, ale w domu niet a nie chce Nam się ruszyć do sklepu...

a jak tam u Was dziewczynki??? jak samopoczucia a moze jakiecs przeczucia/odczucia???![]()
Betusia dziękuję no i fakt, już nie groszek ale póki mi płuc nie wpycha do gardła to dla mnie jest nadal Groszkiem
A spacerek zawsze pomaga a serio wygladałam dziś, że tylko stanąć i płakac...te mdłości wstrętne![]()