suzi1
Kocham Cię synuś
Nie nic...
Tylko myślę nad zmiana ginekologa i muszę popatrzeć na necie i podowiadywać się od znajomych,który jest dobry...
No to kochana chyba mamy ten sam problem!!!!
A czemu chcesz zmienic???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nic...
Tylko myślę nad zmiana ginekologa i muszę popatrzeć na necie i podowiadywać się od znajomych,który jest dobry...
No to kochana chyba mamy ten sam problem!!!!
A czemu chcesz zmienic???
Bo,jak chodzę do mojego obecnego,to mi za każdym razem mówi "Zobaczymy,co przyniesie ten miesiąc. Poczekajmy,spokojnie". Dał pół roku na staranka. No i dalej ten sam text. Nie chcę stać w miejscu,tylko chcę coś zacząć działać. Na razie więc szukam innego gina...

szkoda, ale jak napisałaś że z wałcza to miałam dużą nadzieję że to Ty, a nam jakoś kontakt się urwał.nie to na pewno nie ja bo ja jeszcze nie zaczelam studiowac
Agutka normalnie jak czytam to co piszesz ,to tak jak bym słysząła siebie![]()

rzeczywiście dziwny ten lekarzKochana nic sie nie przejmuj!!!;-)Ważne ze sie usmiełysmy
Ja tez mam czasem takie mysli:-(ALe staram sie wtedy wyprostować
Kurcze nie mam pojecia, ja zawsze mam recepte!!Musisz zapytac w aptece.Moze byc tak ze poprostu cena sie zmieni.
Hej Lopop ja tez sie zastanawiałam gdzie Cię wywiało
Fajnie ze juz jestes
Zaraz ide w kąpiele, bo dzis mam wizytke u nowej p.doktor.
Ciekawa jestem jaka bedzieChciała bym w koncu trafic na "normalnego lekarza"
Bo ten co ostatnio u niego byłam"gin-endokrynolog"był do d..upki!!!
Usłyszałam od niego ze bezpłodnosc to temat rzeka i mozna by godzinami rozmawiac![]()
oby ten co teraz idziesz okazał się w porządku
mnie tylko brzuch pobolewa i mam ciągle dużo dziwnego śluzu.no to czekamy razemJa też czekam na @ brzuch boli piersi też i to bardzo- będzie bardzo boląca @![]()

masz rację.Ci lekarze myślą że dla Nas takie czekanie to pestka.niech by sami spróbowali tyle czekaćBo,jak chodzę do mojego obecnego,to mi za każdym razem mówi "Zobaczymy,co przyniesie ten miesiąc. Poczekajmy,spokojnie". Dał pół roku na staranka. No i dalej ten sam text. Nie chcę stać w miejscu,tylko chcę coś zacząć działać. Na razie więc szukam innego gina...
zwłaszcza że chłopy cierpliwości nie mają za grosz a taki pan dr mówi, że przesadzamy, że niektóre kobiety starają się latami a co On może wiedzieć na temat tego czekania,naszych uczuć?

Agutka wejdź na stronę w googlach opinie lekarze czy coś takiego, chcialam poszukać a synek mi nie daje zajrzeć bo chce grać. ale tak też znajdziesz
no jak masz te 2 kreseczki????nie nie kojarze nikogo takiego. a wiesz gdzie w wałczu mieszka? bo moze ja znam chociazby z widzenia. wałcz nie jest wcale taki maly wiec wiesz
no to pech a czlowiek wierzy naiwnie lekarza!!A może właśnie wybrałabym się do jakiejś pani ginekolog,hm... Może ona by mnie bardziej zrozumiała...
Ja w sumie do tych kobiet - lekarek mam uprzedzenie,bo mnie jedna kiedyś zamiast wyleczyć,spaprała jeszcze bardziej "w środku".![]()