reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam si i ja:-)
Juz jesem po wizycie.Pani doktor bardzo fajna:tak:
ale najwazniejsze ze nie ma torbili zadnej:-D:-D:-D:-D:tak::tak::-):-)Tak sie ciesze!
W kolejnym cyklu mam zrobic prolaktyne i progesteron.
A we wtorek mam zrobic betke!

A co tam kochane u was????

betke ?? czyli jest szansa na fasolę :tak:????

reklama
missiiss myślałam dzisiaj o tym Twoim cudeńku małym :-) ja mu się wcale nie dziwię...też by mi się po tym śniegu chodzić nie chciało :-D

suzi1 betkę to po to żeby zobaczyć czy fasolinka już jest ?

czesc dziewczynki!
ale sie pochorowalam!:angry::wściekła/y: nic mi sie nie chce, ledwo zyje a dzis owulka wiec wypadaloby sie postarac, ale jak???? ach, taka zla jestem....:crazy:

:szok:Martuskaa to zupełnie jak ja owulka tuż tuż a mnie wczoraj dopadł jakiś wirus i dziś wszystko mnie boli a szczególnie plecy i wszystkie mięśnie no i okropnie kaszle :-(

Dziewczyny z wiruskami niech Was one do łóżka nie zaciągną ;-) bo tam czeka inna misja do spełnienia. Ale Wam super :-)

Zażyłam garść leków, wypiłam Theraflu i mam nadzieje ze do wieczora przejdzie bo zapowiada sie starankowy wieczor i jutro tez;-) nie odkładam wiec, noz sie uda...

Suzi - to super ze ginka fajna! a po co Ci prl i prolaktyna jak zrobisz betke i wyjdzie wysoka i fasolinka?
zapytalas sie moze o to moje???

Mysza - test robie wieczorem, testy mam z allegro, 2 dni wychodzily negatywne, a wczoraj 2 piekne krechy, w szoku bylam!!! wiec wczoraj sobie odpusciklismy ale dzis mezusia pozarażam, chocby nie wiem co:-D zrobie jeszcze dzis dla porownania

reklama
Do góry