reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ewelina idz rob !!! :-)

kerna patent wynalazlam z forum jak sie staralismy tylko nie pamietam skad haha :-) to moj maz sie zapytal czy ja tu o staraniach i o dzieciach gadam czy o robieniu loda :-D

martuska masz racje lepiej go nie zasmarkiwac :-D:-D
mis potwierdzam ewelina idz robbbbbbbbbbbbbbb strajkujemy testa widziec chcemy

reklama
a co to domowki?
to na gg chociaz badz to pogadamy martwilam sie jak sie nie oddzywalas!!!!!
ja po prostu nie siedzę na necie już aż tak..teraz mam chwile to szperam po bb a mały jak się obudzi to jazda na dwóch kołach:sorry::sorry::sorry: i na gg jakoś mnie nie ma bo gadać mi sie nie chce..lenia mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ho ho kobito tak w polowie stycznia wyciaglam wiec luty miesiac starankowy byl okresior za tydzien choc jem jak smok wawelski nic mi sie nie chce i sopie i spie i spie ciagle ha ha
Objaw obżarstwa to też może być ciąża ja jadłam co 1 godzinę w dzień a w nocy co 3 godziny:-D Taka była nienajedzona

reklama
Ewelina zrób teściora!!!!
Please :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie trzymaj w niepewności Nas i Siebie
potwierdzam
Tesiorrrrrrrrrrrrrrrr

Objaw obżarstwa to też może być ciąża ja jadłam co 1 godzinę w dzień a w nocy co 3 godziny:-D Taka była nienajedzona
no ja tez buzia mi sie nie zamyka choc tak zawsze mam przed okresiorem
boziu ale byma sie cieszyla jak glupia do sera

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry