reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

10 dni po owu ale im bliżej @ tym wyższa betka

no tak tylko gdybym była pewna na 100% kiedy ta owulka była :szok: w tym miesiącu nie robiłam testów owulacyjnych bo i po co a ostatnio wyszło mi że 17 dc miałam z czego cykle 30 dniowe a w tym z kolei wydaje mi się że miałam trochę wcześniej bo piękny śluz miałam taki :-D:-D:-D:-D i sama nie wiem może ten tydzień jeszcze sobie poczekam a w przyszłym tyg pójdę ale teraz znowu ten jajnik lewy mnie ciągnie tzn czuje go intensywniej niż prawy :-:)tak:

reklama
zapisalam sie wlasnie do ginka na 4 marca bo 2 byl zajety bbrrr
i do dentysty :eek: na 16 marca mam nadzieje ze jakby fasolka byla to nie zaszkodzi ale musze znim zrobic porzadem bbbrrr juz sie boje :eek::eek::wściekła/y:

zapisalam sie wlasnie do ginka na 4 marca bo 2 byl zajety bbrrr
i do dentysty :eek: na 16 marca mam nadzieje ze jakby fasolka byla to nie zaszkodzi ale musze znim zrobic porzadem bbbrrr juz sie boje :eek::eek::wściekła/y:

nom ja też właśnie intensywnie chodzę do dentysty ale ja tylko ze znieczuleniem a jak fasolka by była to nie bardzo chociaż moja przyjaciółka jak była zafasolkowana to chodziła i dostawała znieczulenie takie dla ciężarówek (czystą lidokainę czy coś tam)

no tak tylko gdybym była pewna na 100% kiedy ta owulka była :szok: w tym miesiącu nie robiłam testów owulacyjnych bo i po co a ostatnio wyszło mi że 17 dc miałam z czego cykle 30 dniowe a w tym z kolei wydaje mi się że miałam trochę wcześniej bo piękny śluz miałam taki :-D:-D:-D:-D i sama nie wiem może ten tydzień jeszcze sobie poczekam a w przyszłym tyg pójdę ale teraz znowu ten jajnik lewy mnie ciągnie tzn czuje go intensywniej niż prawy :-:)tak:
kochana poczekaj jeszcze z 5 dni i może w poniedziałek zrób betkę? wtedy już na pewno wyjdzie:tak:

dokładnie tak:tak: jest opis.bo tak jak pisałam wcześniej każda przychodnia ma swoje normy.

:wściekła/y:chyba nie wytrzymam tak długo:wściekła/y: to jest bardzo trudne tym bardziej że cały tydzień jestem w domku na L4 :sorry:chyba zacznę szydełkować albo co innego :laugh2:

:rofl2:gdzie się podziewacie dziewuszki:rofl2: cicho i smutno tu :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To lutka wyklucza fasolke?

u mnie raczej tak :-( bo Lutkę się bierze po owu, a jak u mnie dłuuuugiii cykl to owu późno... :confused2: Lutka od 16 dc więc owu nie będzie :cool:

scully ty masz 45 dniowe a ja mam nawet 70 dniowe :-( dlatego teraz po dupku dostalam w 50dc @ ... no ja wlasni mam wolne i sobie leze pieknie slicznie ale sloneczko swieci wiec moze z pieskiem pojedziemy po meza :-)

lipa z takimi długii cyklami :confused2: człowiek czeka i czeka, a inne kobietki mają szanse 2 razy szybciej zafasolkować :-( nic to, żeby tylko fasolinka była:tak:

bylam rano u gina i robil mi dopochwowe mojej fasoleczki 3 tygodniowej jeszcze nie widac czy to normalne????
Jestem przerazona ze jej nie widac!!!! Plakac mi sie chceeeeeeeeeeeee

pewnie za malutka jest :tak: mamusia nie płacze, bo fasolinka będzie ślicznie rosła i się pokarze :tak:

Kobietki do tej Lutki zamówiłam ziółka Ks Sroki nr 3 (czytałam, że je się parzy od @ do owu :tak:), więc może cosik zaskoczy jak nie w te 3 cykle z Lutką, to może potem będzie łatwiej ;-):tak::-)

reklama
Witam się popłudniowo :-) wstawiłam wywar na zupkę pomidorową :-D pychotka juz mi się chce :tak:
a poza tym pojwiło się u mnie dziwne plamienie :sorry: chyba @ wróciła na chwile :sorry: bo niby skończyła się w niedziele - ciekawe po co przylazła znowu :wściekła/y:

Do góry