Svensonka
Fanka BB :)
Mysia pysia wyczekana dzisiaj, skocz na rok na wakacje a ja bede to obserwowala bacznie.Dajesz czadu... Na mnie też proszę rzucić takie czary!!!
Powitam cie wtedy szczerze bo cholernie w tym roku w to wierze!!!!
haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mysia pysia wyczekana dzisiaj, skocz na rok na wakacje a ja bede to obserwowala bacznie.Dajesz czadu... Na mnie też proszę rzucić takie czary!!!
Szkoda tylko bo myślałam że ta @ wredota przyjdzie i będzie wszystko normalnie, w sensie że te cykle się unormowały...a jak teścior teraz pokazuje owulkę tzn że coś jest tam dziwnie i cykle się wydłużają.
Z drugiej strony to nie wiem czy jest sens robić jeszcze jeden ciążowy bo nawet jakby było normalnie wszystko to i tak by jeszcze nie wykazał dzidzi.
Pożyjemy->zobaczymy!
jestem sobie mala czarownica ta dobra oczywiscie heheNo widze ze produkcja pełna parą :-)
ja za godzinkę zmykam do domciu i jakieś zakupki zorganizowac bo w lodówce światło
no i po mału tańce przytulańce bo owulka się zbliża hehe musze holsy kupićoczywiście ziółka pełną parą
Svensonka Ty czarownico ale rymami walisz![]()
co ma wisiec nie utonie cierpliwosc to potegaA do mnie właśnie z przychodni dzwonili,że tego ginekologa nie będzie 10tego,więc się zapisałam dopiero na 31.03! :-(
co ma wisiec nie utonie cierpliwosc to potega
batonik24 tylko kurde ja się jeszcze obawiam nad tymi cyklami bezowulacyjnymi. I myślałam że jak przyjdzie @ to zrobię monitoring... I tak już myślałam że zaraz będzie. A teraz znowu nie wiadomo ile czekania zostało.
Tośka leć po holsy!
AgutkaZG kurcze to jeszcze miesiąc czekanie. A nie możesz isć do innego ?
jestem sobie mala czarownica ta dobra oczywiscie hehe
a dlaczego się martwisz cyklami bezowulacyjnymiprzecież test wyszedł pozytywny tzn że na pewno będziesz miała owulację
![]()
ha ha kochna jestes!!!!svensonka normalnie Cie nie poznaję, to jest właśnie dowód na to że ciąża to stan bardzo odmienny dla kobiety
a dopiero co płakała i się użalała że fasolka za malutka i jej nie widział - CIERPLIWOŚCI -
WĄTEK - SVENSONKA DOBRA RADA![]()
nie zaprzeczam hahaDobrze że czarownica a nie baba jaga
A później będzie wiersze pisać dla naszych dzieci!