maćku
Moderatorka
Jasne, ze nie... chodzilo mi o ta niesprawiedliwosc na swiecie...No tym,to chyba nie zazdrościsz...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne, ze nie... chodzilo mi o ta niesprawiedliwosc na swiecie...No tym,to chyba nie zazdrościsz...![]()
im nieszczególnie zazdroszczę :-(

No nie u mnie właśnie zaczął padać śnieg za oknem co za pogoda![]()
właśnie czytam sobie na temat zapłodnieniai wiecie co po przeczytaniu doszłam do wniosku że ja chyba nie zajdę w ciąże
to wszystko jest tak skomplikowane że szok
Owulacja, cykl miesiączkowy, badanie szyjki macicy - forum

:-)im nieszczególnie zazdroszczę :-(
dla pocieszenia mogę Wam coś powiedzieć... za moim domem płynie sobie wąska rzeczka i właśnie tak sobie siedzę przed kompem i od czasu do czasu tak zerkam i co widzę.... pełno kaczek urządziło sobie zawody na rzeczce... a że jest do pół zamarznięta to śmigają po niej jak szalone i chyba mają z tego niezły ubaw bo ja mam patrząc na nie![]()
interesujace...To ja lubię taką sałatkę:
2 puszki kukurydzy (odsączamy)
1 puszka fasoli czerwonej Kindlej (odsączamy i przepłukujemy wodą)
30-40dkg polędwicy (kroimy w kosteczkę)
bączki z cebuli (kroimy)
2xpapryka czrwona świeża (kroimy w kosteczkę)
Wszystko mieszamy, dodajemy majonez (najlepiej Kielcecki), sól i peprz i gotowe.
niee - dawaj przepisa!maćku U mnie na imprezach ta sałatka to podstawa.
A znasz tuńczyka pod perzynką ? Też pyszna.

Staraczki rodaczki w kazdym dniu przepowiadaczkiNie ma co się zadręczać...nie czytaj tego i już!
Svensonka zapodaj jakieś czasy na odgonienie złych myśli.![]()
koledze się synek piękniusi, malusi urodził i tak mnie kuło w sercu jak patrzyłam na zdjęcia
jest przesłodki i ja też chcę takiego:-( widzę że zaczęłyście pić te ziółka...może i ja się przyłączę?bo jakoś tak tracę nadzieję.przestałam myśleć pozytywnie.jest mi wszystko jedno...dobrze że Wy jesteście.podczytuję Was jak tylko mogę i od razu mi lepiej.jestem u mamy i tu ciężko o chwilę dla siebie, dlatego przepraszam że już się tak nie udzielam.widzę że naszej Svensonce ciąża już służy, jej teksty mnie rozweselają i rozkładają na łopatki

niee - dawaj przepisa!![]()