reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Heh...wszyscy obiady gotują :-)
Ja się właśnie wykąpałam i wypilingowałam. Dostałam na urodzinki peeling cukrowy kawowy ze Starej Winiarni i jest świetny. Skóra od razu milsza w dotyku...polecam.

Heh...wszyscy obiady gotują :-)
Ja się właśnie wykąpałam i wypilingowałam. Dostałam na urodzinki peeling cukrowy kawowy ze Starej Winiarni i jest świetny. Skóra od razu milsza w dotyku...polecam.

wszyscy gotują a ja poszłam na łatwiznę i czekam aż mój R przywiezie pyszne pierożki od teściowej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: bo powiedziałam że jestem chora osłabiona i nie mam siły gotować... heheh :rofl2:

wszyscy gotują a ja poszłam na łatwiznę i czekam aż mój R przywiezie pyszne pierożki od teściowej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: bo powiedziałam że jestem chora osłabiona i nie mam siły gotować... heheh :rofl2:
Hi...ja też dzisiaj nic nie robię, jakoś nie mam weny i zakupów mi się nie chciało robić.
Ale zjeść coś dobrego to by się chciało! ;-)

Hi...ja też dzisiaj nic nie robię, jakoś nie mam weny i zakupów mi się nie chciało robić.
Ale zjeść coś dobrego to by się chciało! ;-)

u nas się zaje.... pogoda zepsuła pada śnieg z deszczem i bardzo się ochłodziło a że ja chora na antybiotyku to nie mogę wychodzić i zrobić zakupów więc wymówka dobra :-D:-D:-D mój R jest odpowiedzialny przez tydzień za zakupy a ja mam z głowy :rofl2:

Mysza holsy na wieczór kupiłaś z okazji owulki ;-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A u nas dzisiaj bardzo ciepło bo 12 stopni, ale słońce gdzieś się schowało.
Dodatkowo ten pieprzony śnieg mało mi mojej kruszynki (autka) nie zniszczył. Na szczęście miałam jakieś przeczucie i nie zaparkowałam pod garażem, bo już od rana coś z nigo spadało, tylko po drugiej stronie. Wchodzę do domu, jak wróćiłam z tym testem a tu nagle z całego dachu poleciało...szok normalnie ile tego było. Człowieka to mogłoby nawet zabić.
Więc dobrze że mnie po teścior wygoniłyście bo przynajmniej autko uratowane.

Mysza holsy na wieczór kupiłaś z okazji owulki ;-);-)
Wczoraj na stacji kupiłam nową paczkę, ale z tej starej jeszcze chyba 2 zostały ;-)

A u nas dzisiaj bardzo ciepło bo 12 stopni, ale słońce gdzieś się schowało.
Dodatkowo ten pieprzony śnieg mało mi mojej Kruszynki (autka) nie zniszczył. Na szczęście miałam jakieś przeczucie i nie zaparkowałam pod garażem, bo już od rana coś z nigo spadało, tylko po drugiej stronie. Wchodzę do domu, jak wróćiłam z tym testem a tu nagle z całego dachu poleciało...szok normalnie ile tego było. Człowieka to mogłoby nawet zabić.
Więc dobrze że mnie po teścior wygoniłyście bo przynajmniej autko uratowane.

widzisz a chciałaś czekać na chłopa i by było po autku

to Svensonka znowu czarownica przepowiedziała :-D:-D:-D i wygoniła Cię po ten test :laugh2:

P.s. pytanie może nie na miejscu ale czy znasz przyczynę ... no wiesz

Bad-hist. nic nie wykazały, ale to podobno normalne.
Nie wiem co mogło być wynikiem i chyba nie chcę się nad tym zastanawiać już więcej. Czasami wraca to najgorsze pytanie "dlaczego?" ale zaraz później przypominam sobie jak ktoś kiedyś na forum napisał -> widocznie dzieciątko wybrało dla siebie inny termin.

widzisz a chciałaś czekać na chłopa i by było po autku

to Svensonka znowu czarownica przepowiedziała :-D:-D:-D i wygoniła Cię po ten test :laugh2:

i za to ma gratisową przejażdżę :-D:-D:-D

Ale coś w tym naprawdę było bo odkąd tu mieszkam mam swoje miejsce na którym zawsze parkuję. I dzisiaj zrobiłam wyjątek, bo coś mi się nie podobało to co z dachu leciało i stanęłam jakby na przeciwko. I teraz czekam kiedy jakiś sąsiad zadzwoni że nie może przejechać bo ja przejazd zatarasowałam. Będzie musiał poczekać aż się ubiorę bo siedzę w szlafroku:sorry:

reklama
Bad-hist. nic nie wykazały, ale to podobno normalne.
Nie wiem co mogło być wynikiem i chyba nie chcę się nad tym zastanawiać już więcej. Czasami wraca to najgorsze pytanie "dlaczego?" ale zaraz później przypominam sobie jak ktoś kiedyś na forum napisał -> widocznie dzieciątko wybrało dla siebie inny termin.

pytam z czystej ciekawości bo moje dwa badania histo też nic nie wykazały, lekarz mówił że to natura i że w dzisiejszych czasach co 5 ciąża się tak kończy

Do góry