maćku
Moderatorka
Imieninki Malzowinki;-)maćku a co to za imprezkę robisz ? bo nie doczytałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Imieninki Malzowinki;-)maćku a co to za imprezkę robisz ? bo nie doczytałam.
Heh...wszyscy obiady gotują :-)
Ja się właśnie wykąpałam i wypilingowałam. Dostałam na urodzinki peeling cukrowy kawowy ze Starej Winiarni i jest świetny. Skóra od razu milsza w dotyku...polecam.

bo powiedziałam że jestem chora osłabiona i nie mam siły gotować... heheh 
Hi...ja też dzisiaj nic nie robię, jakoś nie mam weny i zakupów mi się nie chciało robić.wszyscy gotują a ja poszłam na łatwiznę i czekam aż mój R przywiezie pyszne pierożki od teściowejbo powiedziałam że jestem chora osłabiona i nie mam siły gotować... heheh
![]()
Hi...ja też dzisiaj nic nie robię, jakoś nie mam weny i zakupów mi się nie chciało robić.
Ale zjeść coś dobrego to by się chciało! ;-)

mój R jest odpowiedzialny przez tydzień za zakupy a ja mam z głowy 
Wczoraj na stacji kupiłam nową paczkę, ale z tej starej jeszcze chyba 2 zostały ;-)Mysza holsy na wieczór kupiłaś z okazji owulki ;-);-)
A u nas dzisiaj bardzo ciepło bo 12 stopni, ale słońce gdzieś się schowało.
Dodatkowo ten pieprzony śnieg mało mi mojej Kruszynki (autka) nie zniszczył. Na szczęście miałam jakieś przeczucie i nie zaparkowałam pod garażem, bo już od rana coś z nigo spadało, tylko po drugiej stronie. Wchodzę do domu, jak wróćiłam z tym testem a tu nagle z całego dachu poleciało...szok normalnie ile tego było. Człowieka to mogłoby nawet zabić.
Więc dobrze że mnie po teścior wygoniłyście bo przynajmniej autko uratowane.

i wygoniła Cię po ten test 
widzisz a chciałaś czekać na chłopa i by było po autku
to Svensonka znowu czarownica przepowiedziałai wygoniła Cię po ten test
![]()

Bad-hist. nic nie wykazały, ale to podobno normalne.
Nie wiem co mogło być wynikiem i chyba nie chcę się nad tym zastanawiać już więcej. Czasami wraca to najgorsze pytanie "dlaczego?" ale zaraz później przypominam sobie jak ktoś kiedyś na forum napisał -> widocznie dzieciątko wybrało dla siebie inny termin.