reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam cieplutko i dołączam do Was, licząc na cud narodzin jeszcze w tym roku (choć to 1 cykl). Pozdrawiam zwłaszcza Maćku za pomoc w innym wątku. :happy:

Ja dzisiaj jakaś taka osowiała, łatwo się irytuję, mam nadzieję, że to nie na @ ... :no:

Moja zmienniczka z pracy ma w brzusiu kruszynkę i tak aż miło na nią patrzeć. Jest po sierpniowym poronieniu, ale lekarz kazał jej od razu z nowym cyklem starać się o dzidzię, bo poziom jakiegoś tam hormonu jest wysoki i są duże szanse i... udało się :-) , maleńka jest okazem zdrowia. Bóg daje, Bóg zabiera, tak to już jest.

Swoją drogą zaskakują mnie różnice w opiniach lekarskich w Polsce i za granicą.... Ja na wyspach siedzę.
:-)
Nawet w Polsce co lekarz to inne poglady i sposob leczenia...

reklama
Maćku, coś w tym jest ;-)
Ja głównie słyszałam/czytałam, że każą poczekać jakieś pół roku po poronieniu.
W sumie dopóki te ich opinie są skuteczne w rezultacie, to jeszcze nie jest tak źle, tylko dziękować! Gorzej jak idzie w drugą stronę.. :nerd:

Dygresja: czytanie tego wątku zajęło mi dwa dni........ Śledziłam losy zwłaszcza eweliny:happy: to się czytało jak jakąś powieść z happy endem! :) Modzio dziewczyny, naprawdę.

p.s. A Wy co aktualnie porabiacie? O ile nie tulacie mężulków :-p

Maćku, coś w tym jest ;-)
Ja głównie słyszałam/czytałam, że każą poczekać jakieś pół roku po poronieniu.
W sumie dopóki te ich opinie są skuteczne w rezultacie, to jeszcze nie jest tak źle, tylko dziękować! Gorzej jak idzie w drugą stronę.. :nerd:

Dygresja: czytanie tego wątku zajęło mi dwa dni........ Śledziłam losy zwłaszcza eweliny:happy: to się czytało jak jakąś powieść z happy endem! :) Modzio dziewczyny, naprawdę.

p.s. A Wy co aktualnie porabiacie? O ile nie tulacie mężulków :-p

Mysza i Maćku są na etapie przytulanek a ja na etapie wyczekiwania aż @ nie przyjdzie :laugh2:

NIestety nie wszystkie tak sie koncza:-( Niektore sie ciagna ja "moda na sukces";-)

Mysza i Maćku są na etapie przytulanek a ja na etapie wyczekiwania aż @ nie przyjdzie :laugh2:
Chyba na dwie kreseczki!:tak:

reklama
Do góry