Mysza84
Fanka BB :)
Buszuje na pewno...dzisiaj pójdzie nowa armia i zobaczymy czy ktoś wygra tą bitwę.Mysza a może już tam wojsko w Tobie od wczoraj buszuje nawet nie wiesz;-)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Buszuje na pewno...dzisiaj pójdzie nowa armia i zobaczymy czy ktoś wygra tą bitwę.Mysza a może już tam wojsko w Tobie od wczoraj buszuje nawet nie wiesz;-)
![]()
To pewnie bedzie chlopak...Buszuje na pewno...dzisiaj pójdzie nowa armia i zobaczymy czy ktoś wygra tą bitwę.
Obiadek jadlam i gadalam z Malzem... Musze byc mila dla niego, bo to przeciez czas staranek![]()
od wczoraj już działamy hehe zaraz zmykam po holsy hihihihihimyslalam o betce w dniu jutrzejszym , ale szczerze mowiac to boje sieMysza a może już tam wojsko w Tobie od wczoraj buszuje nawet nie wiesz;-)
Erba to fakt jedziemy na tym samym wózku ale Ty testujesz dwa dni wcześniej a dla mnie dwa ostatnie dni będą koszmarem, a tak w ogóle wybierasz się na betkę czy będziesz cierpliwie czekała![]()
z paluszkami krabowymi mniamu albo z makaronem z zupek chinskich ale w tej jest piers kurczaka:-)Dziewczyny potrzebuje przepisu na fajna "imieninowa" salatke, ale bez mieska! Co proponujecie?
Z paluszkami krabowymi poproszez paluszkami krabowymi mniamu albo z makaronem z zupek chinskich ale w tej jest piers kurczaka:-)

myslalam o betce w dniu jutrzejszym , ale szczerze mowiac to boje sie

Buszuje na pewno...dzisiaj pójdzie nowa armia i zobaczymy czy ktoś wygra tą bitwę.
u mnie mam nadzieje też buszuje wojsko :-)U mnie pewnie tez, bo wczoraj niewiele wylecialogdyby nasi panowie czytali to co piszemyu mnie mam nadzieje też buszuje wojsko :-)