reklama
NIestety nie wszystkie tak sie koncza:-( Niektore sie ciagna ja "moda na sukces";-)
Chyba na dwie kreseczki!![]()
nom dlatego napisałam że nie przyjdzie bo przecież napewno w tym m-cu nam się udało

Bo Ci zaraz do tyłka nakopie!!!
już nic nie gadam bo agresorek się włączył i zaraz będzie lincz publiczny

NIestety nie wszystkie tak sie koncza:-( Niektore sie ciagna ja "moda na sukces";-)
No fakt, nie zawsze było miło, ale za każdym razem liczyłam na dobre zakończenie.. Przecież Moda na Sukces też kiedyś MUSI się skończyć
Chyba na dwie kreseczki!![]()
Dokładnie, pozytywnego testowanka!

Mysza84
Fanka BB :)
Mysza i Maćku są na etapie przytulanek a ja na etapie wyczekiwania aż @ nie przyjdzie![]()
Ja to na razie czekam na chłopa...

marakuya witaj!
Ostatnia edycja:
Ja to na razie czekam na chłopa...miał być dzisiaj, ale coś go w firmie zatrzymało i dopiero jedzie.
ale się nakręciłaś

Ja to na razie czekam na chłopa...miał być dzisiaj, ale coś go w firmie zatrzymało i dopiero jedzie.
Na przytulando jedzie? Co za czasy, że my kobiety na chłopów czekamy z nogami za piętnaście trzecia, heh ;-)
Efektywnego tulanka życzę mysza

bedzie dobrze musi bycjasne to jest chyba mało prawdopodobne po przeczytaniu tych artykułów dzisiaj mam mętlik w głowie i moja nadzieja = 0![]()
jedziemy na tym samym wozku ;-)
Mysza84
Fanka BB :)
ale się nakręciłaśpewnie ledwo wejdzie w drzwi to już się na niego rzucisz
![]()
Hi hi hi...i po kąpieli dalej siedzę w szlafroku. Ubrałam tylko majtusie z kitką i czekam.
Ale tak na serio to my i tak codziennie się przytulamy z penetrację

Na przytulando jedzie? Co za czasy, że my kobiety na chłopów czekamy z nogami za piętnaście trzecia, heh ;-)
Efektywnego tulanka życzę mysza![]()
No dokładnie...co za czasy!!! Może kiedyś okażą się owocne te przytulanki. :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hi hi hi...i po kąpieli dalej siedzę w szlafroku. Ubrałam tylko majtusie z kitką i czekam.
Ale tak na serio to my i tak codziennie się przytulamy z penetracjęwięc jak ma dzidziuś być to będzie.
Mysza a może już tam wojsko w Tobie od wczoraj buszuje nawet nie wiesz

Erba to fakt jedziemy na tym samym wózku ale Ty testujesz dwa dni wcześniej a dla mnie dwa ostatnie dni będą koszmarem, a tak w ogóle wybierasz się na betkę czy będziesz cierpliwie czekała

Podziel się: