• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

przegryź ogórkiem to mdłości przejdą(chyba kiedyś to na mnie działało ale na obżarstwo słodkim)

olkale czy słyszałaś kiedyś o takich kobietach które od udanej owu wiedzą że są w ciąży może Betusia tak ma?
tak niektóre kobietki tak mają...od razu wiedzą, ze zaszły...nawet 2 mojer kumpele tak miały

zabki niebieski bobo mozna tak ok 11-12 dpo...

Tośka trudno najwyżej bedzie jedna krecha...jak nie teraz to w nastepnym cyklu spróbujem...świat się nie zawali :)

reklama
no i teraz zrobiłaś mi też Mysza apetyt na lody
mój też czuł że to syn, a jakoś córki zrobic nie umiemy chyba jesteśmy mało efektywni w staraniach, we wtorek idę do ginka ciekawe co mi powie i czym mnie oświeci

tak niektóre kobietki tak mają...od razu wiedzą, ze zaszły...nawet 2 mojer kumpele tak miały

zabki niebieski bobo mozna tak ok 11-12 dpo...

Tośka trudno najwyżej bedzie jedna krecha...jak nie teraz to w nastepnym cyklu spróbujem...świat się nie zawali :)
ja sie bardzo nawet nastawiłam nawet na tę wizytę w szubinie ale dopiero w kwietniu wiesz nie daleko i tak jak piszesz że wyrozumiały to powiedz na co czekać?
tylko teraz sie boję co z tą owu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja myślałam że już ciebie nie ma tutaj bo znaczek nie świeci się na zielono

wiesz kochana ja to tak inkognito jestem :cool2::cool2::cool2:
z ukrycia wale hehhe :ninja2::ninja2::ninja2:

no woda wstawiona, kubki przygotowane na zalanie....
synek wstac niechce :dry: cos marudzil mi wiec dam mu jeszcze troche czasu...
ale nudy jak pogoda taka ciapata , dobrze ze jest ten internet jeszcze heheh ;-)

wiesz kochana ja to tak inkognito jestem :cool2::cool2::cool2:
z ukrycia wale hehhe :ninja2::ninja2::ninja2:

no woda wstawiona, kubki przygotowane na zalanie....
synek wstac niechce :dry: cos marudzil mi wiec dam mu jeszcze troche czasu...
ale nudy jak pogoda taka ciapata , dobrze ze jest ten internet jeszcze heheh ;-)
zalej dodatkowy kubek kawy dla mnie
u mnie zrobiło teraz się nawet zimno i wieje wiatr brrrrrrrrrrr

dziewczyny ja na trochę znikam, bo taka zmęczona jestem, ze szok...nie wie czy pośpię, ale na pewno poleżę ;-) do później....maruda ze mnie taka, ze nawet pisac mi sie nie chc:-pe

reklama
wiecie co wam napisze...
moze sobie wkrecam teraz, choc moje nadzieje juz minely z nadejsciem @....
ale mnie nigdy w czasie @ piersi nie draznily, no i nigdy nie czulam jajnikow w 2-3 dzien @.... Nie bola ale kurna czuje je jak po owulce :dry: ciagle czuje....
wiem wiem.. wyolbrzymiam, ale gdyby nie to ze przylazla ta @ to bym dalej sadzila ze jestem w ciazy :-(

no nic... niech sie konczy i bede dzialac ;-)

lopop kochana kawa zalana, czekam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry