olkale
Fanka BB :)
ja też
widzę że siedzisz tak cichutko aby się za dużo nie nakręcać kiedy będziesz już coś wiedziała?
jutro zrobię testa...ja czuje, ze może być na tak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też
widzę że siedzisz tak cichutko aby się za dużo nie nakręcać kiedy będziesz już coś wiedziała?
już dzwonię, słyszysz?wiecie co wam napisze...
moze sobie wkrecam teraz, choc moje nadzieje juz minely z nadejsciem @....
ale mnie nigdy w czasie @ piersi nie draznily, no i nigdy nie czulam jajnikow w 2-3 dzien @.... Nie bola ale kurna czuje je jak po owulceciagle czuje....
wiem wiem.. wyolbrzymiam, ale gdyby nie to ze przylazla ta @ to bym dalej sadzila ze jestem w ciazy :-(
no nic... niech sie konczy i bede dzialac ;-)
lopop kochana kawa zalana, czekam![]()
&&&&&&&&&&&&&jutro zrobię testa...ja czuje, ze może być na takcycki mnie bolą strasznie, są duze, jakieś żyłki się poajwiły i starsznie senna jestem od kilku dni...wstaję niewyspana po 9-10 h snu, a padam ok 9-10...no ale fak nie nakrecam sie
![]()
kochana to masz wtyki widze hehehehheczarterowym przylecę i będę![]()
hihihikochana to masz wtyki widze hehehehhe

moj na mnie dziwnie patrzy blahahhaha wiem o co ci chodzi pozdrów męża hahahahato jak juz bedziemy tak wpadac do siebie na te kawy to mozna powiedziewc ze jestesmy kolezankami
no wiec mozna powiedziec, ze i ja mam tez wtyki heheheheheheheheheheh
ale zakrecilam, niewazne, zaraz kawa sie obleje jak bede sie tak chichrac do monitoramoj na mnie dziwnie patrzy blahahhaha
no przecież na kawę je zaprosiłaś, to czemu się dziwisz?One pod drzwiami czekają tylko cykają sie zadzwonićno i Se wszystkie polazly no...

jutro zrobię testa...ja czuje, ze może być na takcycki mnie bolą strasznie, są duze, jakieś żyłki się poajwiły i starsznie senna jestem od kilku dni...wstaję niewyspana po 9-10 h snu, a padam ok 9-10...no ale fak nie nakrecam sie
![]()
watpie zeby u mnie w aptece byly tye niebieskie skoro sa nowe bo tu rzadko co maja a on jest drozszy od zoltego?????tak niektóre kobietki tak mają...od razu wiedzą, ze zaszły...nawet 2 mojer kumpele tak miały
zabki niebieski bobo mozna tak ok 11-12 dpo...
Tośka trudno najwyżej bedzie jedna krecha...jak nie teraz to w nastepnym cyklu spróbujem...świat się nie zawali![]()
ja do was wrocilam bo maz juz w pracyno i Se wszystkie polazly no...
kochana jestes dzis na gg?????Będę bardzo mocno trzymać kciukasy &&& koniecznie daj rano znać :-)
termin miałam na wtorek, w piątek test wyszedł negatywny jak robiłam ok 11
;-)i nawet wiecie osobiście znam jedną dziewczynę która już bardzo szybko wiedziała że jest w ciąży n o i byłai kiedyś nawet coś ginek mi o tym wspominał ale to są przypadki 1 na 100 lub 1000 co to czują i wiedzą

jutro zrobię testa...ja czuje, ze może być na takcycki mnie bolą strasznie, są duze, jakieś żyłki się poajwiły i starsznie senna jestem od kilku dni...wstaję niewyspana po 9-10 h snu, a padam ok 9-10...no ale fak nie nakrecam sie
![]()