reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

probowalismy znaczy sie ze zaczelismy ale tesciowa nam przerwala i dalej finalu juz niebylo bo sie juz nawet odechcialo po takim przerwaniu wrrr.....a sluz to nie takie trodne duzo poczytalam i przejrzysty to wiadomo jak bialko jajka tez bo wyglada jak galaretka rozciagliwy jesli miedzy palcami rozciaga sie na minmum 4-5 cm chyba tak to bylo a nierozciagliwy jak po 2-3 cm sie urywa a najlepiej jak w google wpiszesz sluz albo interpretacja sluzu ja sie wlasnie tak wykumalam :-) i pytac mozesz o wszystko ja tam sie niewstydze wszystko jest dla ludzi ;-)
zabka dziekuje za wyczerpujaca odp :tak:;-)
bede pytac jak cos :sorry2: bo ja nigdy nie zwracalam uwagi na moj sluz :sorry2:
a z tym sexem to myslalam ze przerywany byl, w sensie ze na zewnatrz poszlo ;-) ale juz kumam...

reklama
A dziękuję...czuję się dobrze i wogóle prawie nie ciążowo, poza tym że dzisiaj się coś zmęczona poczułam i zasnęłam...ale to pewnie przez ciśnienie. No i wczoraj miałam spotkanie z muszelką. Tak poza tym wsio ok... :-)

Już tej @ tak nie wywołuj!

Rzucaj sie rzucaj... A może dzisiaj będziecie testować ?!? gdzie to tyle czasu w niepewności żyć.

to się ciesze ze dobrze się czujesz :) buzka sciskam i zmykam papapa

A dziękuję...czuję się dobrze i wogóle prawie nie ciążowo, poza tym że dzisiaj się coś zmęczona poczułam i zasnęłam...ale to pewnie przez ciśnienie. No i wczoraj miałam spotkanie z muszelką. Tak poza tym wsio ok... :-)

Już tej @ tak nie wywołuj!

Rzucaj sie rzucaj... A może dzisiaj będziecie testować ?!? gdzie to tyle czasu w niepewności żyć.

kochana bóle brzucha jak na @ i bóle w krzyżu mam - coś czuje że tak moja @ się grubo spóźni a test wyjdzie jutro negatywny :-(

kochana bóle brzucha jak na @ i bóle w krzyżu mam - coś czuje że tak moja @ się grubo spóźni a test wyjdzie jutro negatywny :-(
dziewczyny ja wiem ze za mocno optymistycznie nie mozna podchodzic jak ja to zrobilam, bo pozniej rozczarowania sa... ale badzcie dobej mysli! Musi sie udac !!!! i juz :tak:;-) jaki @... no co wy sie tak upieracie!? raczej powinno byc... "nie ma @, moze bedzie dobrze" ;-):-D

Jeszcze raz dziekuje za zyczenia!:-)
NIe gadaj?! Czyli jestes w tej grupie laske, ktore zaskakuja od razu po Hsg:tak:

nom mam nadzieję :tak:

erba działaś ostro?

olkale jesteś jeszcze?
teraz jeszcze...wróciłam już z ogórkamie :-D i po drodsze obiadek zrobiłąm i zjadłam

3mam kciuki &&&&&&

kusi kusi i to jak diabli ale szkoda mi testu bo ta moja tempka mnie zastanawia
wg mnie owulkę miałaś 22 dc a to ze nie było ciagnacego śluzu to nie szkodzi...mi ginowie powiedzieli, zebym się tym nie przejmowała...ja mam wodnisty na płodne dni

wiecie co kurna mania nic takiego nie zjadlam zeby mi bylo tak niedobrze..... cholera obym sie nie pochorowala na wyjezdzie...
jest mi niedobrze i jakies takie przewrazliwienie na zapaszki mam hmmmmmm
czasami sie zastanawialam czy mozliwe są mdłości w momencie kiedy jest owulacja hmmmmm.............ciekawostka dropsa
mam nadziej ze owu byla i nie nbedzie w tym tygodniu bo bym sie chyba pochlastala.....
no Betusia te objowy tez są interesujace ;-)

Witam się dziewuszki ja już w domciu jestem - chyba rzuce się zaraz na mojego W. tak się stęskniłam ;-)
no wcale się nie dziwię...tzrymam kciuki z ajutrzejszt teścior...testujemy razem...ja w 27 dc ...mam niebieski bobo - bardziej czuły ;-)

na razie nie ale olkale chyba bedzie testowac polecialamdlugi czas temu po ogorki kiszone i jeszcze Jej nie ma....
chyba zjadla z 10 sloików heheheh :)

kurde rtez bym zjadla ogora kiszonego ale juz nie otqieram bo nas z moim M nie ma przez tydzien a nie chcialabym aby sie zepsuly bo sa przepyszne.... ooo smaki mi sie zaczynaja jak przed @ cholera jasna.....
a w ostatnim cyklu nic mi sie nie chcialo.....
melduję sie :-D a te Nasze pyszne...wg dzisdkowego przepisu, mój mężulek się napracował przy nich:-D

zabka dziekuje za wyczerpujaca odp :tak:;-)
bede pytac jak cos :sorry2: bo ja nigdy nie zwracalam uwagi na moj sluz :sorry2:
a z tym sexem to myslalam ze przerywany byl, w sensie ze na zewnatrz poszlo ;-) ale juz kumam...
niema sprawy jak co to pytaj jakby co to to jest moje gg 11125569
ty niegadaj glupot u ciebie fasolka sie zadomowila to moja @ sie poprzestawiala glupia i mnie wnerwia ze nieprszychodzi

reklama
kinga no wlasnie znowu zaczol.. od tygodnia.
Przestal mi sypiac jak mial ok 1,5 roku.... Teraz ma 2,4 i znowu zaczol ;-)
Twoj od dawna juz nie spi w dzien? Chodzi do przedszkola?? Jesli tak to ma tam drzemki?? Moj od wrzesnia idzie do przedszkola... jak sie dostanie :sorry2:
moj Filip nie sypia w dzień od przeszło 1,5 roku jakoś...
Do przedszkola jeszcze nie chodzi, idzie od września :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry