reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
czesc dziewczyny milego popoludnia niedzielnego zycze wam,!mam do was pytanie strasznie bola mnie piersi sutki nie wiem dlaczego,poniewaz okresm@mialam 15 a 18 marca oczywiscie staralismy sie o fasoleczke,a piersi mnie bola zawsze tydzien przed@.
Ja tez mialam ostatnio taki cykl, ze cycki przestaly nieco bolec w czasie @, a po kilku dniach zaczely ze zdwojona sila:tak:

:)

CZY MOGĘ WAS PROSIĆ O PODLANIE MOJEGO DRZEWKA? ;))
Podlalam.
A o co chodzi z tymi drzewkami? Bo nie chce mi sie na tej stronie szukac:-p

holipka to kiedy ja powinnam zatestowac w takim razie :baffled::confused: jestem juz skolowana:zawstydzona/y:
Mozesz zatstowac, bo tempka wsazuje, ze owu byla. Ale poczekaj jeszcze kilka dni.:tak:

no ja myslalam ze zaciazylam, ale wyszlo inaczej...
ale to jak pisalam wczesniej nigdy przedtem tak nie obserwowalam swojego ciala i moze wyoplbrzymialam wsio...

wiecie co wam napisze...
moze sobie wkrecam teraz, choc moje nadzieje juz minely z nadejsciem @....
ale mnie nigdy w czasie @ piersi nie draznily, no i nigdy nie czulam jajnikow w 2-3 dzien @.... Nie bola ale kurna czuje je jak po owulce :dry: ciagle czuje....
wiem wiem.. wyolbrzymiam, ale gdyby nie to ze przylazla ta @ to bym dalej sadzila ze jestem w ciazy :-(
:-D
Powiem Ci tak - ja zaczelam intensywna obserwacje prawie pol roku temu. I co miesiac odkrywam cos nowego, co "na pewno" jest objawem fasolki... Nawet po @;-)

witam wieczorną porą

wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/
To pewnie tez przez wczorajsza impreze:-D

z tymi drzewami to na serio podobno będą sadzać... my ludzie mamy pomóc i sadzać swoje drzewa wirtualnie a jak drzewo będzie już na tyle duże to otrzymuje się certyfikat i drzewko bedzie zasadzone w realu! :)

co do mojego samopoczucia to nie wiem po czym... po imprezie raczej już nie bo wczoraj tylko chorowałam heh..

moje dziecko już śpi
mogę chwilę jeszcze posiedzieć na bb
:)
a tu cichutko...
ja tez zawsze tu siedze jak mala idzie spac :-)
Ja tez mialam ostatnio taki cykl, ze cycki przestaly nieco bolec w czasie @, a po kilku dniach zaczely ze zdwojona sila:tak:

Podlalam.
A o co chodzi z tymi drzewkami? Bo nie chce mi sie na tej stronie szukac:-p

Mozesz zatstowac, bo tempka wsazuje, ze owu byla. Ale poczekaj jeszcze kilka dni.:tak:

Powiem Ci tak - ja zaczelam intensywna obserwacje prawie pol roku temu. I co miesiac odkrywam cos nowego, co "na pewno" jest objawem fasolki... Nawet po @;-)

To pewnie tez przez wczorajsza impreze:-D
no to chyba zaryzykoje w srode ale jesli wtedy ten wzrost temp to byla owu to powinnam zatestowas dopiero w niedziele bo to wtedy bedzie termin @

ufff nadrobiłam :szok:
omg tyle naskrobałyście a tylko chwilkę mnie nie było ;-)
Tosiu i Olkale 3mam
Betusia jak bedziesz leciała to wypatruj bocianów i zapros ich do nas ;-)
a i za Ciebie Zabciu tez mocno 3mam &&&&&
Natasza witaj !!!

witam wieczorną porą

wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/

no kochana jak tobie juz kawka nie smakuje to ......... zrob jednak tego tesciora

ellllooooo jest tam kto ?????
Kinga daj linka na twoje drzewko to je podleje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ufff nadrobiłam :szok:
omg tyle naskrobałyście a tylko chwilkę mnie nie było ;-)
Tosiu i Olkale 3mam
Betusia jak bedziesz leciała to wypatruj bocianów i zapros ich do nas ;-)
a i za Ciebie Zabciu tez mocno 3mam &&&&&
Natasza witaj !!!
dzieki ale jakos dziwnie sie czuje patrzac na ten moj wykres i wogole mam mieszane uczucia co ma bvyc to bedzie i jedna i druga opcja mnie zadowoli i @ i fasolka

Witaj 87zabka mam córeczke 4 lata kończy w maju . Ja z mężem chcielibiśmy mieć drugiego dzidziusia ,bo uznaliśmy że już pora na rodzeństwo dla córeczki . Ja też trochę przytyłam po ciąży , też trzymam dietę , ćwiczę , staram się nie jeść słodyczy itp.
87zabka życzę Tobie i Wszystkim staraczkom powodzenia SAMYCH PODWÓJNYCH KRECH. POWEDZENIA . POZDRAWIAM SERDECZNIE

Ostatnia edycja:
reklama
zabka ja też myślę i radzę abyś poczekała z testem najdłużej jak ci sie uda no a tak wogóle to przeczucie samo cię nakieruje dobrze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry