Mysza84
Fanka BB :)
A dziękuję kochana!. Czuję się dobrze i w sumie nic mnie nie męczy...kiedyś tylko coś mnie do kibelka pociągnęło a teraz jest ok. I w sumie nie odczuwam żadnych dolegliwości...nawet mnie piersiątka nie bolą...Może to dopiero przyjdzie na to czas. Wg usg moja ciąża jest młodsza o ok 7 dni...no chore chore hehea jak tam myszka sie czujesZ?? juz jakies mdlosci ciemecz czy nie
??
agutka niestety wiem... jego tata wlasnie duzo pil... i zmarl na raka trzustki i tez duzo palila ja nie chce zeby jego to samo spotaklo... a on kopci jak smok mowil kiedys ze jak bede w ciazy to rzuci i nie rzucil probowal ale si enie udalo i teraz powiedzial z ejuz napewno jak bede w ciazy a wczoraj powiedzial znow z epo weselu czyli pewnie znow nici z tego beda
nie chce tez zeby moj maz byl alkoholikiem
dlatego wiecie juz jak bardzo miz alezy zeby nie pil ... mozemy isc na ta impreze ale to nie znazy ze musi pic a jak pojdzie to ze mna zebym wiedziala z eniepije a jak pijdziemy to pewnie si enapije i w ogole sie poklocimi i nie zdarzymy dzidzi zrobic bo dno plodne beda i tak sobie wlasnie to wroze ehhh![]()
Nie smutaj się kochana! Musisz z nim poważnie porozmawiać i egzekwować obietnice. A jak nie to niech ponosi konsekwencje. Pamiętaj że masz swoją wartość i wiele Ci się należy. Nie wymagasz od niego cudów, a właściwie to co wymagasz to jest dla jego dobra. Więc tym bardzej powinien to docenić i uszanować.
Mój W. powiedział że przez całą moją ciążę nie tknie alko...i w sumie nie wymagam tego od niego i czasami sama mu mówię żeby sobie piwko otworzył albo drineczka wypił.
Trzymaj się kochana i walcz o to uczucie i o faceta. Bo pewnie tylko Ty jesteś w stanie mu jeszcze pomóc.
kiedyś nawet jak sobie mierzyłam wieczorem to miałam ponad 37 a wczoraj ledwie 37 a przecież wieczorem podnosi się o kilka kresek
Z jednej strony sie ciesze, ale z drugiej mam pozniej wyrzuty sumienia, gdy ja sobie gdzies sama ide... NIe powiem, ze zostal abstynentem, bo jesli juz to imprezujemy razem z moim bratem i "bratowa"...

Może dlatego,że każdy mi gadał o chłopcu - Ona urodziła się z takimi zainteresowaniami? 

ta bezsilność mnie przerasta w ogóle mnie to przerasta:-