• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kochane ja sie juz zegnam bo jakas padnieta jestem te noce ,mnie juz dobijaja juz niepamietam kiedy ostatnio przespalam cala bez problemu i mala ostatnio wstaje coraz predzej ostatnio o 6 a dzis juz nawet o 5 wiec ide spac co troche pospie papapapap

Cześć dziewczyny:)
Życzę wam miłego i słonecznego dnia:)
U nas pogoda nie za ciekawa,nawet chyba z domu dziś nie wychodzę,dopiero wieczorkiem z mężem na małe tańce się wybieramy:)Urlop w Pl szybko mi mija,za tydzień wracamy już do UK:(
Zapraszam na mojego foto bloga,pojawiły się nowe zdjęcia:)
Pozdrawiam was!

Witajcie Kochane!

Korzystając z okazji że W. pobiegł do sklepu wpadłam zobaczyć co u Was. Ale widzę że coś pustki się zrobiły...
Spędziliśmy wczoraj cudny dzień...dzisiaj mimo że zapowiadali złą pogodę na razie jest dobrze i mam nadzieje że słonko przebije się zza chmur. Wybieramy się na Hel :-)

Pięknego dnia Wam życzę!

hej działchy
dzisiaj mis ie snil slub ze ganialam jak szalona przed nim bo nie mialam nic zalatwione i latalam po targach z daena kumpela po bielizne slubna blagac zeby mi makijarz zrobili i takie tam... koszmmar bo wolalabym zarzyc ze wszystkim.

maćku to korzystaj korzystaj :-) a co do meza mojego... mowilam ze pojdziemy na pozegnannie kumpla z pracy ale nie musi pic bo uwierz miz e to nawet na dwoch piwach czy drinkach sie nie skonczy... ja wole zeby mogl wtedy bo ni epoto laduje w siebie zastrzyki co noc nie poto bralam clo i dupka kilka miesiecy gdzi enaprawd eprzytylam zeby on ten czas zmarnowal... bo jak zmarnuje to sie bardzo wku**ie i nie wiem czy slub bedzie bo ja z siebie flakow nie bede wyprowac tylko dla jego widzimisie ... z reszta mam dosc tego ze co miesiac musi sobie kupic butelke whyski i nie ze sie nqpije dwa driny dziennie tylko po 5-6 i w 4 dni i whisky nie ma i piwo leci wiec wiesz... chyba troche przesadza a nie chce zeby byl alkoholikiem choc chyba mu po drodze ...:-(

reklama
Właśnie mi missiiss przypomniałaś że ja też dzisiaj miałam koszmar. Śniło mi się że W. nie żyje...obudziłam się o 2 w nocy z takim ciężkim oddechem...od razu W. obudziłam i mu opowiedziałam te głupoty...ehh...chore te sny czasami są.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry