87zabka
Fanka BB :)
no u nas to maz jest w grupie ryzyka na blizniaki i bardzo by chcial ale od strony mezczyzn rzadko wychodza no chyba ZE BEDZIE CUD I BEDA JEDNOJAJJOWE :-):-)a ja tam chętnie przygarnę bliźnięta
jestem w grupie ryzyka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no u nas to maz jest w grupie ryzyka na blizniaki i bardzo by chcial ale od strony mezczyzn rzadko wychodza no chyba ZE BEDZIE CUD I BEDA JEDNOJAJJOWE :-):-)a ja tam chętnie przygarnę bliźnięta
jestem w grupie ryzyka![]()
no u nas to maz jest w grupie ryzyka na blizniaki i bardzo by chcial ale od strony mezczyzn rzadko wychodza no chyba ZE BEDZIE CUD I BEDA JEDNOJAJJOWE :-)

to sie szykoj bo jak nie to twoja cora bedzie miala 2 :-)u mnie w rodzinie są 4 osoby w grupie ryzyka tylko że mój kuzyn ma już dwoje dzieci i nie bliźniaki a z naszej czwórki tylko ja jestem kobietką![]()
to sie szykoj bo jak nie to twoja cora bedzie miala 2 :-)
kochane ja sie juz zegnam bo jakas padnieta jestem te noce ,mnie juz dobijaja juz niepamietam kiedy ostatnio przespalam cala bez problemu i mala ostatnio wstaje coraz predzej ostatnio o 6 a dzis juz nawet o 5 wiec ide spac co troche pospie papapapap