• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czemu za wcześnie może właśnie jesteś tą szczęściarą która bardzo wcześnie wie że jest w ciąży przecież są takie kobiety, które po zapłodnieniu jeszcze przed potwierdzeniem że @ nie przyszła wiedzą o fasolce

Dziewczyny - sukces! W koncu wyszedl mi pozytywny test owulacyjny!

raczej nie należę do tych kobiet, a tak w ogóle to ja co miesiąc jestem w ciąży:tak::-D:-D:-D

Maćku gratulację!!!! no to do dzieła trzymam kciuki bo z tego co pamiętam to pęcholek też piękny :tak::-):-);-)

reklama
raczej nie należę do tych kobiet, a tak w ogóle to ja co miesiąc jestem w ciąży:tak::-D:-D:-D

Maćku gratulację!!!! no to do dzieła trzymam kciuki bo z tego co pamiętam to pęcholek też piękny :tak::-):-);-)
ja też należę do tych co co miesiąc mają któreś objawy ciąży tylko moja ciąża trwa i trwa aż cztery lata prawie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jA JUŻ PO USG ..MALUSZEK ZDROWY PRZEZIERNOŚC KARKOWA W NORMIE KOŚĆ NOSOWA TEŻ NA MIEJSCU,WEDŁUG USG MALUSZEK MA 12 TYG I 5 DNI I MA 6,7 CM ...
A TU FOTKI!!!!!
7b95edb80668e55971725a01fefe893f,10,19,0.jpg

2c485fed1bae56535cc25d7bd2ccbbcb,10,19,0.jpg

jeszcze raz gratuluje i śliczny dzidziołoek :)

Wiesz Lopciu,Ona jest w swoim żywiole... Budowa,taczki,narzędzia... Typowo Zuziowe. :-D :-p ;-)
No i obowiązkowo musi brać swoje koparki i wywrotki na podwórko. :cool2:

Dobra,idę ćwiczyć! ;-)
no to widze ze twoja corcia ma tak jak moja ja cala ciaze myslalam o chlopcu ze bedzie chlopiec a wyszla dziewczynka ktora kocha sie w sprzetach budowlanych maszynach rolniczych i typu kopara wywrota itp itd i woli sie bawic z chlopcami a nie z dziewczynkami wiec obie bedziemy mialy nadzieje na dzidzie z siusiakiem :-)
Dziewczyny - sukces! W koncu wyszedl mi pozytywny test owulacyjny!
a juz myslalam ze ciazowy :-) no to kochana przed toba pracowite 3 dni :-)

a u mnie dzis 3 dc i @ sie juz konczy dzis bylo tylko troszke :-) wiec niedlugo tez sie zabiore do pracy :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry