reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

agutka skutki diety dają się we znaki, ale już z górki!

Pajkaa a to i tak z 10% rabatem na wszystko, bo mam tą kartę ze smyka. To były takie spontaniczne zakupy więc nie zastanawiałam się gdzie taniej a gdzie drożej. Przyznam że nawet na ceny nie popatrzyłam.
Ale teraz wiem że muszę zwracać na to uwagę...choć boję się na allegro kupować coby nie trafić na jakieś niemiłe ubranka. Te są takie strasznie milutkie, ładnie odszyte i podobają mi się że są takie "dopracowane".
Podaj mi proszę jeszcze raz link do sprzedającego od którego Ty kupujesz. Kiedyś zapisałam w zakładkach, ale chyba przy porządkach czy instalowaniu mi wcięło.

reklama
witam zycze wam wszystkim milego popoludnia tak czytam was i nadrabiam strasznie duzo sie dzieje na naszym forum milo mi,widze juz piekne ciuszki,tez bym tak chciala no ale jeszcze musze poczekac!teraz mam dni ovulki tak ze dzialamy z mezem ,tylko nie wiem czy sie uda bo do dnia wczorajszego mialam goraczke;nie bralam zadnych antybiotykow,naturalnie.mam nadziej ze mi sie uda trzymajcie kciuki ok???????dzieki

witam zycze wam wszystkim milego popoludnia tak czytam was i nadrabiam strasznie duzo sie dzieje na naszym forum milo mi,widze juz piekne ciuszki,tez bym tak chciala no ale jeszcze musze poczekac!teraz mam dni ovulki tak ze dzialamy z mezem ,tylko nie wiem czy sie uda bo do dnia wczorajszego mialam goraczke;nie bralam zadnych antybiotykow,naturalnie.mam nadziej ze mi sie uda trzymajcie kciuki ok???????dzieki

trzymamy trzymamy :)
Ty za nas też trzymaj :)
pozdro

hej dziewczyny nie ma nikogo?ktora z was pieknie pracuje haftuje ciuszki na sprzedaz?szukalam w tyle forum no ale sie nie dogrzebalam moze bym sobie cos kupila po ogladala?tylko gdzie?:confused:

trzymamy trzymamy :)
Ty za nas też trzymaj :)
pozdro
pewno ze tak trzymam trzymam:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej mamusie. Jestem "prawie" nowa na tym forum, ale coś czuję, że zagoszczę tutaj na dłużej :). Na razie są to moje podejrzenia , ale chyba ponownie zostanę mamą ( jeszcze w tym roku :) ).Trudno było nam się zdecydować na kolejnego potomka i po prostu raz "strzeliliśmy"- tak na farta. Sęk w tym, że mam ostatnio bardzo nieregularne i niewyraźne cykle ( od 21-33 dni). I wg ostatniego cyklu byłam spokojnie po owulacji jakiś tydzień... a tu cisza- okresu nie ma- cykl się przesunął.

3 dni po stosunku zaczęły boleć mnie jajniki i podbrzusze i ten stan się utrzymuje od ok 10 dni. Zrobiłam się bardzo nerwowa i płaczliwa. Od dziś czuję gorąco w piersiach. Zrobiłam 2 testy. I tylko ja się tam dopatruje kreski :(.

Chciałabym być i jednocześnie nie być w tej ciąży.
Mamy już synka i wg kalkulatorów "DOSTAŁBY" rodzeństwo na swoje 2 urodziny :)

Jestem w kropce :/

Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe mamusie.

agutka skutki diety dają się we znaki, ale już z górki!

Pajkaa a to i tak z 10% rabatem na wszystko, bo mam tą kartę ze smyka. To były takie spontaniczne zakupy więc nie zastanawiałam się gdzie taniej a gdzie drożej. Przyznam że nawet na ceny nie popatrzyłam.
Ale teraz wiem że muszę zwracać na to uwagę...choć boję się na allegro kupować coby nie trafić na jakieś niemiłe ubranka. Te są takie strasznie milutkie, ładnie odszyte i podobają mi się że są takie "dopracowane".
Podaj mi proszę jeszcze raz link do sprzedającego od którego Ty kupujesz. Kiedyś zapisałam w zakładkach, ale chyba przy porządkach czy instalowaniu mi wcięło.

juz Ci podaje
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

ja jestem ogólnie bardzo zadowolona :)

Hej mamusie. Jestem "prawie" nowa na tym forum, ale coś czuję, że zagoszczę tutaj na dłużej :). Na razie są to moje podejrzenia , ale chyba ponownie zostanę mamą ( jeszcze w tym roku :) ).Trudno było nam się zdecydować na kolejnego potomka i po prostu raz "strzeliliśmy"- tak na farta. Sęk w tym, że mam ostatnio bardzo nieregularne i niewyraźne cykle ( od 21-33 dni). I wg ostatniego cyklu byłam spokojnie po owulacji jakiś tydzień... a tu cisza- okresu nie ma- cykl się przesunął.

3 dni po stosunku zaczęły boleć mnie jajniki i podbrzusze i ten stan się utrzymuje od ok 10 dni. Zrobiłam się bardzo nerwowa i płaczliwa. Od dziś czuję gorąco w piersiach. Zrobiłam 2 testy. I tylko ja się tam dopatruje kreski :(.

Chciałabym być i jednocześnie nie być w tej ciąży.
Mamy już synka i wg kalkulatorów "DOSTAŁBY" rodzeństwo na swoje 2 urodziny :)

Jestem w kropce :/

Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe mamusie.
witaj nowa milo mi ;;;;kciuki a kiedy mialas ostatni raz@?bo to roznie bywa

Jeśli byś była zainteresowana to ja kocham szydełkowanie i mogłabym zrobić jakieś piękne ubranko
wiesz jestem zainteresowana podobaja mi sie masz jakies zdiecia?no ale to jesccze za wczesnie bo nie wiem czy mi sie uda w tym cyklu?nie mialabys broblemu z wysylka do itali?granice cen jakie masz kolo tak w orientacji?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
palissa ja też będę trzymać za owocną owulkę &&& a co do ubranek to missiiss ma taki dar, że pięknie szydełkuje

Pajkaa w międzyczasie odnalazłam na innej przeglądarce, ale dzięki. Zaraz będę oglądać, choć na razie nic nie kupuję ;-)

mamolka wklej zdjęcia teściorów to się przyglądniemy i zinterpretujemy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry