• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kurcze mnie wkurza to ze mam tylko na wiemaka ochote :/ kurde tak nie moze byc tyle zarcia w domu a ja nie mam na nic ochoty i to dziwne uczuce mulenia bbrrr :( ja juz chce 4miesiac chociaz!!!!! zeby t wsio przeszlo bo dpiero powoli sie rozkreca a ja wiem cobedzie a bu :(

elloooo dzieczyny !
Co tam nowego jakie newsy ??? Piszcie co tam słychac
nie było mnie troszku tutaj , nie mogłam sie pozbierac ale wierzcie mi ze codziennie o Was myslałam

ja tu poszlam w kimono a tu tyle stron naskrobalysci e!!! :) eee ja dzisiaj mam s]traszna ochote na grzybowa i kupilam knorr zupka chinska :Dhahaah borowy morowik czy na odwrot ;) zaraz w ogol chyba jade do mcdonalda ;P w ogole nie wiem na co mam ochote do jedzenia koszmar jakis wczesniej jadlam wlasnie a tu a tam a teraz fulll lodowka jak nigdy a mi sie nic nie chce z niej :/ ale wiesmaka takiego bym wciagnela :D
kochana wielkie gratki !!!!!!!!!!

zauwazyłam po suwaczku

elloooo dzieczyny !
Co tam nowego jakie newsy ??? Piszcie co tam słychac
nie było mnie troszku tutaj , nie mogłam sie pozbierac ale wierzcie mi ze codziennie o Was myslałam
wczoraj akurat o tobie myślałam
missiiss ma fasolkę agutka czeka na testa i może tośka niedługo da znać:)
jak córce poszedł angielski?

oj trzymam kcikasy &&&&

kochane serdecznie Wam dziękuje :) właśnie mój J wszedł z pracy do doom i dostałam wielki bukiet z 32 róż czyli tyle ile latek kończę dzisiaj :) no i wymeczone Idol Armaniego ...musze Was przeprosić, bo idziemy na obiadek gdzieś i na spacerek ...zajrzę później...jeszcz esię Wami nie nacieszyłam, a już musze uciekać :(

kochana wszystkiego naj naj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry