reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

izus dziekuje :)

jutro bete odbieram i powiem wam ze jakies mam straszne przeczucie cholera jasna :( nie krzyczcie tylko na mnie ale to takie ciezkie ze az jak bylam w realu to omijalam pulki z rzeczami dla dzieci :(... wiem ze owinnam sie radowac ale np dzisiaj w ogole mnie brzuch nie bolkal tylko troche mulio... ehh ja juz chce jutro juz chce do doktora zeby chociaz powiedzial czy jest endo bardzo grube i czy zwiastuje to ze tam sie zagniezdziala a nei gdzie indziej ... niech ten czas szybko leci !!!!

a ja wcinam i obzeram sie ptasim mleczkiem :) dogadzam sobie :)

missiiss1301 ja jednak na betę nie poszłam, zadzwoniłam i zapisałam się jutro do lekarza niech on mi powie, niech potwierdzi że to ciąża i tak pewnie skieruje mnie na jakieś badania

ja właśnie pożarłam paluszki rybne :-D

reklama
ja ide jutro tez ale na bete poszlam bo jeszcze u mnie nie bedzi jutro widac dzidzia nawet pecherzyka pewnie bo za wczesnie :) wiec poszlam sama na bete dla wiekszej pewnosci i samozachwytu :P haha ze sobie nei wmawiam drugiej kreski ;) na testach ale dzisiaj tesciora jeszcz ekupilam i jutro z anca zrobie sikanca hahhaah :D

anula a juz cie brzusio nie boli ?? bo mnie dzisiaj calyd zien prawie nie bolal ...i sie martwie :/

Olkale,najlepszego wszystkiego!!! :-)

Miss,wpiernicz? :wściekła/y:

Scully,czyli polecasz taką lampkę? :-)

Odkąd wróciłyśmy do domu,wszystko przestało mnie boleć. :sorry: :laugh2: Oby tak dalej! Precz małpiszonie,precz!!! ;-)
Kupiłam w ogóle w Auchanie jakiś tani test paskowy - za 3,09. :-D Czułość 20 - pierwszy raz się z taką spotkałam. :szok: Obadam go jutro. ;-)

Właśnie wypiłam gorący kubek zupki serowej,mniam. :-D :-p

Dziewczynki,nie nadrabiam,bo nie mam czasu. :sorry2:
Byłyśmy z Zuzią w Auchanie i Młodzinka ma nowego spychacza z przyczepką. :-D I latawiec. :-)
Z okna już prawie nic nie widać - tylko mury. :no: :-p

@ nie ma. Ale... Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch... I wydaje mi się,że jednak jutro do mnie zawita. :-(
umcia umcia ugu bugu @ nie przylazi znika i pojawia sie za 9 miesiecy ugu bugu srutu tutu :-) zaczarowalam hihihi niema sversonki toja przejmuje paleczke czrownicy hahaha jestem babcia zabcia dobry duszek :-)
Cześć Wszyskim!!!!!!!!

Olkale Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Missiiss GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Agutka trzymam kciuki za fasolinkę!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&
Żabka to mamy prawie ten sam termin na @
a na kiedy masz?????

a ja kochane jestem juz coraz bardzisj pewna ze owu juz za mna mimo ze moja tempka tego niepotwierdza bo juz piersi pobolewaja i jajniki oba czuje i pobbrzudsze pare razy pobolewalo i troszke mnie wydelo wiec juz tak 2 tygodnie bede spondnie odpinac ale mam nadzieje ze dluzej ;-) ale ziolka w tym cyklu pije do konca caly cykl :-)

;-)Witam wieczornie:-)

byłam u mojej słodkiej chrześnicy i nawet poszłam z nią na spacerek :tak: wróciłyśmy do domku o 19:20 bo tak pięknie słonko świeciło :-) a mała zasnęła w drodze powrotnej i szkoda mi było ją budzić :-)

ja ide jutro tez ale na bete poszlam bo jeszcze u mnie nie bedzi jutro widac dzidzia nawet pecherzyka pewnie bo za wczesnie :) wiec poszlam sama na bete dla wiekszej pewnosci i samozachwytu :P haha ze sobie nei wmawiam drugiej kreski ;) na testach ale dzisiaj tesciora jeszcz ekupilam i jutro z anca zrobie sikanca hahhaah :D

anula a juz cie brzusio nie boli ?? bo mnie dzisiaj calyd zien prawie nie bolal ...i sie martwie :/

nie jak na @
czasem troszkę na koniec dnia jak jestem bardziej zmęczona, w ciągu dnia czasem mam tak jakby kolki w okolicach pępka a ogólnie to bardzo dobrze sie czuję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry