*Tośka*
Fanka BB :)
kochana a co to jest chlamydia ??na chlamydie w razie cobrałam ja i Robert ale o się dobrze czuje a mnie takie skurcze dopadają co chwilę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana a co to jest chlamydia ??na chlamydie w razie cobrałam ja i Robert ale o się dobrze czuje a mnie takie skurcze dopadają co chwilę
![]()
kochana a co to jest chlamydia ??
chlamydia to podobno jakaś bakteria, może być przyczyną poronień etc. tak jak np toczeń, może być bezobjawowa i mój ginek powiedział że nie diagnozuje tylko profilaktycznie podaje antybiotyk bo łatwo ją leczyć, jedna podwójna dawka antybiotyku dla mnie i dla Robsona i nawet jeśli była to zginie
no to fajny gin
a ja sie lekko upiłam winem białym :]
no pewnie wszystkie przeciez mamy czas do konca roku a do grudnia wszystkie zdaza zaciazyc ale my i tak z tad niepojdziemydziewczyny a tu na tym wąteczku są jeszcze dziewczyny które mogą zostać mamą2010???

a o tym z jajkiem nieslyszalam a z butami tez nigdy nieslyszalam no ja bym na luzko rzucic niemogla bo maz by nimi w glowe dostal hahaha bo w ciagu dnia spi :-)bedzie dobrze tak jak napisalam lekarze sie znaja
jeszcze raz gratulujeale fajowo
dzieki musze wytrwac
co do pokladow zamrozonym mieskiem to to zawsze dziala i zadnych krwiakow nie widzialam- to na prawde dziala sprawdzone wiele razy tylkoz e przykladanie trzeba zaczac od razu jak tylko sie uderzysz bo potem to siniaki i tak wychodza a potem bialkiem jajka - na prawde dziala - ja stosuje i sotsowac bedepo pomaga
ja jak kupuje to rzucam na łożko- chwilke poleza ... aby sie dobrze chodzilo- taki zabobon hehehe