Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niestety tacy są ....
ja jak to usłyszałam "TO JA ZADECYDUJĘ KTO TO DOSTANIE" powiedziałam że nic nie chce i niech sobie to wsadzą w d****,
mam przyjaciólke która ma roczne dziecko i już powoli wszystko odkłada dla mnie :-) łacznie z fotelikiem a resztę sobie sama kupie oczywiście jak bedzie dla kogo :-(
;-) 
przepraszam,że tak przeżywam, wstyd mino tzrymam kciuki za to pekł i ze by wszystko było okby bociek cię znalazł w końcu
Lena ja też mam duzo śluzu od samego pocztku...wszystko w normie...duzo kobiet tak ma...to dla zabezpieczenia przed infekcjami
no niestety tacy są ....
ja jak to usłyszałam "TO JA ZADECYDUJĘ KTO TO DOSTANIE" powiedziałam że nic nie chce i niech sobie to wsadzą w d****,
mam przyjaciólke która ma roczne dziecko i już powoli wszystko odkłada dla mnie :-) łacznie z fotelikiem a resztę sobie sama kupie oczywiście jak bedzie dla kogo :-(
kochane musze zmykać...idę do teściówki na obiad i na dziłakę później...miło mi było z wami posiedzieć troche...jak nie zajrzę dzisiaj, to pewnie jutro ...buziole i &&&&&&&
Staranka na powaznie, z trafianiem w te dni zaczelismy latem zeszlego roku. A wczesniej byl jakis rok "beztroskiego sexu". Wiec troche to juz trwa...:-(nie trac nie trac bedzie fasolka zaniedlugo bociek przyleci i bedzie ok,,,,pszepraszam ze pytasz ile razy juz probujesz?
Dokladnie!!!zgadzam sie z toba, ze kupowanie to przyjemnosc...jak się trochę pokusiłam, jak się moja babcia dowiedziała to prawie szloch....zabobony, ze za wcześnie itd...no ale jak ja sie cieszę to co mam się powstrzymaywać jak coś slicznego i niedrogiego widzę? bez zensu...myśle,ze co ma być to bedzie...czy kpię pare śpioszków czy nie to nic nie zmieni...za nic w świecie nie chciałabym,zeby ktoś mi kupił wózek...ja chcę, no mywybrać...pewnie ucieszę sie jak coś kupia, ciuszki, kocyk, czy coś...ale zeby wszystko....dziwne...?

wkurzę się jak jutro na usg się dowiem że owulka dopiero będzie np. jutro, bo na dzisiaj mogli mi w aptece sprowadzić zastrzyk na pęknięcie
tylko pytanie czy one tj.pęcholki faktycznie nie pękają