reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no ten antybiotyk niby w ciazy mozna lykac w ulotce wyczytalam alemam nadzieje ze nic niebedzie musi byc ok
Niedawno to przerabialysmy z Lenka - na takim wczesnym etapie ciazy fasolka nie jest polaczona z mama, i nie pobiera nic od niej, wiec na pewno jej nie zaszkodzi:tak:

No właśnie nie miałam, a w sumie kilka rzeczy mi dolega!!! Wybiorę się na te badania!!!
Ja w sumie tez mialam "objawy" niedoczynnosci. Ale wpadlam na to dopiero, jak sie o niej dowiedzialam;-)

reklama
Niedawno to przerabialysmy z Lenka - na takim wczesnym etapie ciazy fasolka nie jest polaczona z mama, i nie pobiera nic od niej, wiec na pewno jej nie zaszkodzi:tak:

Ja w sumie tez mialam "objawy" niedoczynnosci. Ale wpadlam na to dopiero, jak sie o niej dowiedzialam;-)

To znaczy jak można wiedzieć jakie miałaś te obiawy???

bo ja niewiele wiem o niedoczynności, i nie wiem czy obiawy jakie mam mogę na to zwalić!!!
Dużo śpię mam wrazenie że mogę zasnąć wszędzie i o kazdej porze schudłam 9 kg bez zadnej diety i długo nie mogłam przybrać nawet 1 kg, często mam zawroty głowy i uczucie dusznosci, i podczas snu robię się mokra nawet jak w pokoju jest chłodno!!! Napisz jakie obiawy ty miałaś???

maćku podaj twój wynik niedoczynności tarczycy
czy wynik 6,99 tsh jest bardzo mocno zły w porównaniu z normą do 5,00?
mówi ci to coś

To znaczy jak można wiedzieć jakie miałaś te obiawy???

bo ja niewiele wiem o niedoczynności, i nie wiem czy obiawy jakie mam mogę na to zwalić!!!
Dużo śpię mam wrazenie że mogę zasnąć wszędzie i o kazdej porze schudłam 9 kg bez zadnej diety i długo nie mogłam przybrać nawet 1 kg, często mam zawroty głowy i uczucie dusznosci, i podczas snu robię się mokra nawet jak w pokoju jest chłodno!!! Napisz jakie obiawy ty miałaś???
Twoje objawy wskazywalyby raczej na nadczynnosc. Bo u mnie bylo odwrotnie - przytylam kilka kg i nie moglam ich za bardzo zrzucic, nawet gdy ograniczylam jedzonko. Mam niska temperature ciala i czesto mi zimno. Do tego bardzo czeste zaparcia. Sennosc rowniez...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry