reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dajesz popalić rodzince!!! Masz prawo!!!

No daj spokuj moj mezul ma mnie juz dosc a to dopiero 4 miesiac ciagle narzekam na wszytko pokolei co mnie boli mialam wstret do sexu a teraz jak chce zeby mnie przytulal i calowal to wmawiam sobie ze jestem brzydka i juz mi brzuch widac i mnie nie chce pewnie sobie jakas laske znalazl
szkoda slow gdzie tam do listowada

reklama
Maćku jak twoja tempka, ja do samej @ miałam 37,1, co myślicie o badaniach hormonów tarczycy, miałaś je Maćku???
Na razie tempka wysoko, ale u mnie to roznie bywa - czasami tempka spada juz dwa dni przed @, a czasami nie:no: Wiec trudno wyczuc;-)
Mialam badane hormony tarczycowe i "otarlam sie" o niedoczynnosc. Teraz Tsh mi spadlo, ale tez nie jest idealne... Jak sie dowiedzialam o tej niedoczynnosci duzo o tym czytalam i doczytalam, ze przy niedoczynnosci mozna miec problemy z utrzymaniem ciazy... A Ty mialas badane?
witam was :)

maćku a jak u ciebie? test negatywny? przykro mi...
Niop - negatyw. Ale pewnie za wczesnie testowalam;-)

uuuuuuu..... humorki widzę i to na maksa
no w ciąży tak bywa i to normalne heh
3maj sie!!!!

Juz nawet do polski chce jechac na wakacje na 3 tyg do znajomej na wies bo w bloku swira dostane caly dzien z synkiem sama w domu masakra dalabym mezowi spokuj ale on chce zebym byla zeby widzial brzuch i wogole ale ja wiem ze to toksyczne po tygodniu bede tak zrzedzila ze mi sie nudzi i wszyscy gdzies pojechali tylko ja siedze jak stara kwoka nie wiem co to bedzie hahahaha

No daj spokuj moj mezul ma mnie juz dosc a to dopiero 4 miesiac ciagle narzekam na wszytko pokolei co mnie boli mialam wstret do sexu a teraz jak chce zeby mnie przytulal i calowal to wmawiam sobie ze jestem brzydka i juz mi brzuch widac i mnie nie chce pewnie sobie jakas laske znalazl
szkoda slow gdzie tam do listowada

Z kobietkami juz tak jest nie ma dzidzi zle, jest to nam grubo!!! Któżby za nami nadążył!!
Trzymaj się Svensonkalistopad juz tuż tuz:-D:-D:-D

ja się nigdzie nie wybieram nawet jak zaciąże ;-)
ja tez z wami zostaje chyba moge ???niewywalajcie mnie hihihihi
Nigdzie nie bywam nigdzie sie nie udzielam bo mam zmienny humor i czekam na usg w polowie maja
no to daj znac jak bedziesz juz po :-)
witam was :)

żabka widzę że ciąża!!! gratulacje!!!

maćku a jak u ciebie? test negatywny? przykro mi...
dzieki stwierdzilam ze nawet bladziocha sie liczy i sprawie sobie przyjemnosc w postaci sowaczka :-) a co tam hehehehe
mysle ze nie ja tez mialam przeswietlenie rentgena z kontrastem w 4 tyg i teraz wszytko ok schizowalam jak zwykle ale rozmiary sa dobre i jest ok
no ten antybiotyk niby w ciazy mozna lykac w ulotce wyczytalam alemam nadzieje ze nic niebedzie musi byc ok

macku no oby to był zbyt wczesny test poprostu! heh ;D
svensonka :) korzystaj jak tylko możesz i z czego możesz! :)) bedzie okej!

A my dziś byliśmy z synem w kinie na bajce jak wytresować smoka w 3d:) super było!!!!

Na razie tempka wysoko, ale u mnie to roznie bywa - czasami tempka spada juz dwa dni przed @, a czasami nie:no: Wiec trudno wyczuc;-)
Mialam badane hormony tarczycowe i "otarlam sie" o niedoczynnosc. Teraz Tsh mi spadlo, ale tez nie jest idealne... Jak sie dowiedzialam o tej niedoczynnosci duzo o tym czytalam i doczytalam, ze przy niedoczynnosci mozna miec problemy z utrzymaniem ciazy... A Ty mialas badane?

Niop - negatyw. Ale pewnie za wczesnie testowalam;-)

No właśnie nie miałam, a w sumie kilka rzeczy mi dolega!!! Wybiorę się na te badania!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Z kobietkami juz tak jest nie ma dzidzi zle, jest to nam grubo!!! Któżby za nami nadążył!!
Trzymaj się Svensonkalistopad juz tuż tuz:-D:-D:-D

babo u mnie czas jak slimak mi lezie hehe no nic musze przezyc

No właśnie nie miałam, a w sumie kilka rzeczy mi dolega!!! Wybiorę się na te badania!!!

Ja nasciemniam mojej poloznej niech mi to usg zrobi jasna dupa

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry