• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mam nadzieje, ze nam watku nie zamkna jak bedzie prezny.
Wiem, ze grupa jest zamknieta i nie wszyscy maja do niej dostep, ale jest do niej zapisanych sporo dziewczat z tego watku, ale jakos nikt sie nie udziela:no:

Dobrze, ze do kuwety, a nie obok;-)

Mialam badane hormony, Hsg i plemniory Malza...

ja tam też się nie chcę ruszać nigdzie z tego wątku:no: to jest mój wątek :tak:(jeśli pozwolicie:baffled:)

reklama
wy niedlugo dolaczycie :-)

dokladnie

i bardzo dobrze ja tez w tym cyklu za wiele niemyslalam bo zajelam sie nauka gry na gitarze i mysli zajelam potem szukalam rzeczy dla znajomej i jakos dni lecialy

wedlug ostatniej @ to mialabym 5 tydzien i 4 dni ale mialam pozna owu i dlugi cykl (38 dni) i jak weszlam na kalkulator terminu porodu to mi wyliczylo ze przy moim dlugim cyklu to mam 4 tydzien i 2 dzien wiec w sowaczek wpisalam taka date zeby sie zgadzalo z kalkulatorem

ja tez kupie jeszcze jednego ale zrobie go chyba dopiero w piatek to moze w koncu beda tluste krechy bo te bladziochy mnie dobijaly ;-)

na grupie ja nienadazalam wiec na zadne grupy niewchodze bo i tak nienadazam i niemoge nadrobic

to bym stworzyla poprostu nowy temat a nie watek :-)

No wlasnie dolaczycie i to szybkooooooooooooo

no, no Tośka niezła z Ciebie nauczycielka pozazdrościć, swoją drogą to znaczy że mały się już zaklimatyzował :tak: pociecha:-p

Żabko ja jeszcze nie wchodzę na ten wątek bo dopiero jak lekarz mnie zbada to uznam to za ciążę właściwą :tak:;-) na razie boję się zapeszać cokolwiek :sorry:
no ja najbardziej sie boje pierwszego usg bo w 1 mojej ciazy serduszko niebilo :-( i niechce zeby sie to powtorzlo ale z drugiej strony niemoge sie doczekac

Moja ciocia tez tak miala i kazali jej usunac a po 2 tych zaczelo bic i ma coreczke urodzila w walentynki

Hej piękna jak się czujesz i gdzie sie teraz udzielasz bo u nas rzadko bywasz???

Mialam na mysli nowootwarty watek ciezarowek pochodzacych z tego watku:tak:
Maćku jak twoja tempka, ja do samej @ miałam 37,1, co myślicie o badaniach hormonów tarczycy, miałaś je Maćku???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja najbardziej sie boje pierwszego usg bo w 1 mojej ciazy serduszko niebilo :-( i niechce zeby sie to powtorzlo ale z drugiej strony niemoge sie doczekac

no ja właśnie na razie tłumię emocję i radość dopóki nie zobaczy mnie ginek, nie chcę się cieszyć przedwcześnie :tak:;-)

ale z drugiej strony trzeci raz to samo to bym chyba nie zniosła i odpędzam te myśli od siebie bo będzie wszystko OK

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry