reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mam nadzieje, ze nam watku nie zamkna jak bedzie prezny.
Wiem, ze grupa jest zamknieta i nie wszyscy maja do niej dostep, ale jest do niej zapisanych sporo dziewczat z tego watku, ale jakos nikt sie nie udziela:no:

Dobrze, ze do kuwety, a nie obok;-)

Mialam badane hormony, Hsg i plemniory Malza...

ja tam też się nie chcę ruszać nigdzie z tego wątku:no: to jest mój wątek :tak:(jeśli pozwolicie:baffled:)

reklama
wy niedlugo dolaczycie :-)

dokladnie

i bardzo dobrze ja tez w tym cyklu za wiele niemyslalam bo zajelam sie nauka gry na gitarze i mysli zajelam potem szukalam rzeczy dla znajomej i jakos dni lecialy

wedlug ostatniej @ to mialabym 5 tydzien i 4 dni ale mialam pozna owu i dlugi cykl (38 dni) i jak weszlam na kalkulator terminu porodu to mi wyliczylo ze przy moim dlugim cyklu to mam 4 tydzien i 2 dzien wiec w sowaczek wpisalam taka date zeby sie zgadzalo z kalkulatorem

ja tez kupie jeszcze jednego ale zrobie go chyba dopiero w piatek to moze w koncu beda tluste krechy bo te bladziochy mnie dobijaly ;-)

na grupie ja nienadazalam wiec na zadne grupy niewchodze bo i tak nienadazam i niemoge nadrobic

to bym stworzyla poprostu nowy temat a nie watek :-)

No wlasnie dolaczycie i to szybkooooooooooooo

no, no Tośka niezła z Ciebie nauczycielka pozazdrościć, swoją drogą to znaczy że mały się już zaklimatyzował :tak: pociecha:-p

Żabko ja jeszcze nie wchodzę na ten wątek bo dopiero jak lekarz mnie zbada to uznam to za ciążę właściwą :tak:;-) na razie boję się zapeszać cokolwiek :sorry:
no ja najbardziej sie boje pierwszego usg bo w 1 mojej ciazy serduszko niebilo :-( i niechce zeby sie to powtorzlo ale z drugiej strony niemoge sie doczekac

Moja ciocia tez tak miala i kazali jej usunac a po 2 tych zaczelo bic i ma coreczke urodzila w walentynki

Hej piękna jak się czujesz i gdzie sie teraz udzielasz bo u nas rzadko bywasz???

Mialam na mysli nowootwarty watek ciezarowek pochodzacych z tego watku:tak:
Maćku jak twoja tempka, ja do samej @ miałam 37,1, co myślicie o badaniach hormonów tarczycy, miałaś je Maćku???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja najbardziej sie boje pierwszego usg bo w 1 mojej ciazy serduszko niebilo :-( i niechce zeby sie to powtorzlo ale z drugiej strony niemoge sie doczekac

no ja właśnie na razie tłumię emocję i radość dopóki nie zobaczy mnie ginek, nie chcę się cieszyć przedwcześnie :tak:;-)

ale z drugiej strony trzeci raz to samo to bym chyba nie zniosła i odpędzam te myśli od siebie bo będzie wszystko OK

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry