reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-)witam popołudniową porą ;-)

widzę, że Tośka i Robin nastroje nietęgie :no:, ale w cale się nie dziwie bo mimo iż się udało (?) chyba to i tak serduszkiem jestem z Wami bo na świeżo pamiętam te comiesięczne porażki i ja chyba dopiero zacznę okazywać emocję po 3 miesiącu - bylebym dotrwała

Żabka widzę że już suwaczek wkleiłaś :tak:;-):-) ja jeszcze nie śmiałam :happy: a kiedy miałaś ostatnią @

:-)witam popołudniową porą ;-)

widzę, że Tośka i Robin nastroje nietęgie :no:, ale w cale się nie dziwie bo mimo iż się udało (?) chyba to i tak serduszkiem jestem z Wami bo na świeżo pamiętam te comiesięczne porażki i ja chyba dopiero zacznę okazywać emocję po 3 miesiącu - bylebym dotrwała

Żabka widzę że już suwaczek wkleiłaś :tak:;-):-) ja jeszcze nie śmiałam :happy: a kiedy miałaś ostatnią @

Będziemy czekac na fluidki i może się kiedyś w końcu uda... :))

no wlasnie ale i tak wyjdzie na twoje kochana mam taki pomysl chcialabym na przyszlych mamusiach stworzyc temat mamusie ze staraczek 2010 bo wszystkie poszly do innych miesiecy a tak wszystkie bylybysmy i tam razem :-) bo same fajne babki na tym watku sa :-)

Żabko fajny pomysł, ale moze zrobić to w postaci grupy zamkniętej na zaproszenie ?
Wtedy mozna dam oczywiście wciągnąć też dziewczynki starające sie. Będziemy się udzielać przecież wszędzie :)

Maćku,może za wcześnie? ;-)

Cześć Dziewczyny!!!

Maćku może jeszcze jest szansa!!!
Tez tak mysle;-) Termin @ mam dopiero jutro lub pojutrze, wiec pewnie za wczesnie:tak:

no wlasnie ale i tak wyjdzie na twoje kochana mam taki pomysl chcialabym na przyszlych mamusiach stworzyc temat mamusie ze staraczek 2010 bo wszystkie poszly do innych miesiecy a tak wszystkie bylybysmy i tam razem :-) bo same fajne babki na tym watku sa :-)
Tez o czyms takim myslalam:tak:
Ja bym nie miała doła gdybym wiedziała co mam robić, a jak narazie brak konkretnej diagnozy mam dwa nowe namiary na lekarzy, i mętlik w głowie!!!
Nie dziwie Ci sie kochana - ja moje niepowodzenia tlumacze sobie za wysoka prolaktyna i caly czas sobie wmawiam, ze w koncu odpusci... A u Ciebie to nie wiadomo jak "to" ugryzc... Ale moze ziolka nie zaczekly jeszcze nalezycie dzialac i podzialaja dopiero w nastepnym cyklu? Oby!!! Bardzo mocno Ci tego zycze!!!

Żabko fajny pomysł, ale moze zrobić to w postaci grupy zamkniętej na zaproszenie ?
Wtedy mozna dam oczywiście wciągnąć też dziewczynki starające sie. Będziemy się udzielać przecież wszędzie :)
Ja tam bym wolala forum, bo na grupie jakos nie moge sie odnalezc.. I inne dziewczyny chyba tez nie bardzo, bo niewiele sie udziela na "Zaczynamy od nowa"

reklama
Dzięki Maćku!!! ja tez za Ciebie trzymam kciuki oby udało Ci się juz teraz&&&

Z Wami jakos łatwiej jest mi się pozbierać, zapisuję się na wizytę u lekarza i zobaczymy. Maćku napisz mi jakie Ty do tej pory miałaś badania. Czuję, że muszę zacząć od poczatku!!!

No i od jutra zaczynam znów pić ziółka, byłam w zeszłym tyg u kosmetyczki i ona mi mówila, że ma kuzynke która 2 lata się leczyła w końcu zaczęła pić ziólka i za miesiąc rodzi!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry