reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tez tak mysle;-) Termin @ mam dopiero jutro lub pojutrze, wiec pewnie za wczesnie:tak:

Tez o czyms takim myslalam:tak:

Nie dziwie Ci sie kochana - ja moje niepowodzenia tlumacze sobie za wysoka prolaktyna i caly czas sobie wmawiam, ze w koncu odpusci... A u Ciebie to nie wiadomo jak "to" ugryzc... Ale moze ziolka nie zaczekly jeszcze nalezycie dzialac i podzialaja dopiero w nastepnym cyklu? Oby!!! Bardzo mocno Ci tego zycze!!!

Ja tam bym wolala forum, bo na grupie jakos nie moge sie odnalezc.. I inne dziewczyny chyba tez nie bardzo, bo niewiele sie udziela na "Zaczynamy od nowa"

nie wiem tylko czy admin otworzy kolejny wątek pewnie połączą go z innym.dlatego zaproponowałam grupe bo tam nie łączą:)
Co do grupy to niewiele dziewczyn ma tam też dostęp :) więc trudno, zeby sie tam duzo osób udzielało :P

reklama
:-)witam popołudniową porą ;-)

widzę, że Tośka i Robin nastroje nietęgie :no:, ale w cale się nie dziwie bo mimo iż się udało (?) chyba to i tak serduszkiem jestem z Wami bo na świeżo pamiętam te comiesięczne porażki i ja chyba dopiero zacznę okazywać emocję po 3 miesiącu - bylebym dotrwała

Żabka widzę że już suwaczek wkleiłaś :tak:;-):-) ja jeszcze nie śmiałam :happy: a kiedy miałaś ostatnią @
mój nastrój oki :-) leże dzisiaj cały dzień w łóżeczku bo pogoda dość ch*****

co do odpuszczenia sobie - niestety po 18 miesiącach już wyczerpałam pomysły co zrobić żeby zajść
co bedzie to bedzie ;-)

a co z nami ??:-(
wy niedlugo dolaczycie :-)
Dobry pomysł Żabko, a my Tosiu dołączymy jak nam się powiedzie.

Tośka my się musimy jakoś konkretnie do roboty zabrać!!! Tylko jak????
dokladnie
ja juz nie mam pomyslu dlatego odpuscilam ..
i bardzo dobrze ja tez w tym cyklu za wiele niemyslalam bo zajelam sie nauka gry na gitarze i mysli zajelam potem szukalam rzeczy dla znajomej i jakos dni lecialy
:-)witam popołudniową porą ;-)

widzę, że Tośka i Robin nastroje nietęgie :no:, ale w cale się nie dziwie bo mimo iż się udało (?) chyba to i tak serduszkiem jestem z Wami bo na świeżo pamiętam te comiesięczne porażki i ja chyba dopiero zacznę okazywać emocję po 3 miesiącu - bylebym dotrwała

Żabka widzę że już suwaczek wkleiłaś :tak:;-):-) ja jeszcze nie śmiałam :happy: a kiedy miałaś ostatnią @
wedlug ostatniej @ to mialabym 5 tydzien i 4 dni ale mialam pozna owu i dlugi cykl (38 dni) i jak weszlam na kalkulator terminu porodu to mi wyliczylo ze przy moim dlugim cyklu to mam 4 tydzien i 2 dzien wiec w sowaczek wpisalam taka date zeby sie zgadzalo z kalkulatorem
;-)kupiliśmy żółtego bobo-testa jutro robię z porannego :tak: zobaczymy co wyjdzie :-p
ja tez kupie jeszcze jednego ale zrobie go chyba dopiero w piatek to moze w koncu beda tluste krechy bo te bladziochy mnie dobijaly ;-)
Tez tak mysle;-) Termin @ mam dopiero jutro lub pojutrze, wiec pewnie za wczesnie:tak:

Tez o czyms takim myslalam:tak:

Nie dziwie Ci sie kochana - ja moje niepowodzenia tlumacze sobie za wysoka prolaktyna i caly czas sobie wmawiam, ze w koncu odpusci... A u Ciebie to nie wiadomo jak "to" ugryzc... Ale moze ziolka nie zaczekly jeszcze nalezycie dzialac i podzialaja dopiero w nastepnym cyklu? Oby!!! Bardzo mocno Ci tego zycze!!!

Ja tam bym wolala forum, bo na grupie jakos nie moge sie odnalezc.. I inne dziewczyny chyba tez nie bardzo, bo niewiele sie udziela na "Zaczynamy od nowa"
na grupie ja nienadazalam wiec na zadne grupy niewchodze bo i tak nienadazam i niemoge nadrobic
nie wiem tylko czy admin otworzy kolejny wątek pewnie połączą go z innym.dlatego zaproponowałam grupe bo tam nie łączą:)
Co do grupy to niewiele dziewczyn ma tam też dostęp :) więc trudno, zeby sie tam duzo osób udzielało :P
to bym stworzyla poprostu nowy temat a nie watek :-)

żabko kiedy miałaś owu i ostatnią @
ostatnia @ mialam 24 marca a owu 16 kwietnia a termin @ w piatek czyli cykl 38 dniowy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja się pochwale - mały Filip walnął dzisiaj pierwszą kupe do kuwety:-D:-D tzn to byla jego pierwsza kupa u nas w domu :-)
no to sukces jak sie odwazyl to znaczy ze sie juz niekrepoje u was i ze sie bobrze u was czuje :-) a widzialas reklame wiskas ze jak wejdziesz na ich stronke to ci moga wyslac wyprawke dlamalego kociaka :-)

to ja się pochwale - mały Filip walnął dzisiaj pierwszą kupe do kuwety:-D:-D tzn to byla jego pierwsza kupa u nas w domu :-)

no, no Tośka niezła z Ciebie nauczycielka pozazdrościć, swoją drogą to znaczy że mały się już zaklimatyzował :tak: pociecha:-p

Żabko ja jeszcze nie wchodzę na ten wątek bo dopiero jak lekarz mnie zbada to uznam to za ciążę właściwą :tak:;-) na razie boję się zapeszać cokolwiek :sorry:

reklama
Mam nadzieje, ze nam watku nie zamkna jak bedzie prezny.
Wiem, ze grupa jest zamknieta i nie wszyscy maja do niej dostep, ale jest do niej zapisanych sporo dziewczat z tego watku, ale jakos nikt sie nie udziela:no:
Dobrze, ze do kuwety, a nie obok;-)

Dzięki Maćku!!! ja tez za Ciebie trzymam kciuki oby udało Ci się juz teraz&&&

Z Wami jakos łatwiej jest mi się pozbierać, zapisuję się na wizytę u lekarza i zobaczymy. Maćku napisz mi jakie Ty do tej pory miałaś badania. Czuję, że muszę zacząć od poczatku!!!
Mialam badane hormony, Hsg i plemniory Malza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry