@Żabko, chcąc nie chcąc kolejna porażka!!!kochana co sie dzieje ??? czemu taki zly chumor??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Żabko, chcąc nie chcąc kolejna porażka!!!kochana co sie dzieje ??? czemu taki zly chumor??
wiem sloneczko ja dzisiaj caly dzien w loku :-(Masakra jakaś, najchętniej tydzień bym z domu nie wychodziła, ba nawet z łóżka...
wiem sloneczko ja dzisiaj caly dzien w loku :-(
kochana no niestety jak babcie i jego mama naniego napiera to i tak niebedzie to jego wlasna decyzja bo wkoncu ulegnie babciom i swojej mamie ale dla ciebie to lepiej bo bedzie bartek
robin to przez ta pogode ostatnio bylo tak pieknie a tu odrazu tak brzydko sie zrobilo
no to sie niedziwie mimo ze mi sie udalo w 4 cyklu to i tak kazda @ to byl koszmar@Żabko, chcąc nie chcąc kolejna porażka!!!
no wlasnie ale i tak wyjdzie na twoje kochana mam taki pomysl chcialabym na przyszlych mamusiach stworzyc temat mamusie ze staraczek 2010 bo wszystkie poszly do innych miesiecy a tak wszystkie bylybysmy i tam razem :-) bo same fajne babki na tym watku sa :-)Żabko, ale wtedy ja nie bede wysłuchiwała, ze to ja go namawiałam![]()
no wlasnie ale i tak wyjdzie na twoje kochana mam taki pomysl chcialabym na przyszlych mamusiach stworzyc temat mamusie ze staraczek 2010 bo wszystkie poszly do innych miesiecy a tak wszystkie bylybysmy i tam razem :-) bo same fajne babki na tym watku sa :-)
no to sie niedziwie mimo ze mi sie udalo w 4 cyklu to i tak kazda @ to byl koszmar
a co z nami ??:-(
Dobry pomysł Żabko, a my Tosiu dołączymy jak nam się powiedzie.
Tośka my się musimy jakoś konkretnie do roboty zabrać!!! Tylko jak????
a co z nami ??:-(
no wlasnie ja i toska agutka jeszcze jestesmy tuaj !!!!
Maćku, Asiucha- L, i nanusia i jeszcze kilka innychno wlasnie ja i toska agutka jeszcze jestesmy tuaj !!!!
ja juz nie mam pomyslu dlatego odpuscilam ..