reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czesc laseczka jak sie czujesz pokaz zdjecie brzusia

W sumie to czasami zapominam że w ciąży jestem...czasami tylko mi na żołądku ciężko, ale generalnie jest super.
A jak u Ciebie kochana ? Kiedy następna wizyta ?

mysza dawaj fote brzusia to ja swoja tez wkleje jak zrobie :D

No ja też muszę sobie fotencje porobić to się pochwalę. Już widać...choć to zależy od pory dnia ;-) i od tego co zjem ;-)

batonik jeszcze raz orgomniaste gratulacje!!!

U nas też pada...i słońca brak! A już myślałam że na motorku pojeździmy z W. choć trochę się obawiam, ale na taki motospacer to myślę że mogłabym sobie pozwolić.
W czwartek jadę do ginka :-) już się nie mogę doczekać...

batonik jak byłaś na dupku to ja bym teraz nie przerywała.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W sumie to czasami zapominam że w ciąży jestem...czasami tylko mi na żołądku ciężko, ale generalnie jest super.
A jak u Ciebie kochana ? Kiedy następna wizyta ?

No ja też muszę sobie fotencje porobić to się pochwalę. Już widać...choć to zależy od pory dnia ;-) i od tego co zjem ;-)

batonik jeszcze raz orgomniaste gratulacje!!!

U nas też pada...i słońca brak! A już myślałam że na motorku pojeździmy z W. choć trochę się obawiam, ale na taki motospacer to myślę że mogłabym sobie pozwolić.
W czwartek jadę do ginka :-) już się nie mogę doczekać...

dzięki Mysza ja nadal nie mogę w to uwierzyć :tak::-) jutro zrobię jeszcze jednego sikacza dla potwierdzenia i pewnie w czwartek spotkam się z ginkiem ale wątpię że coś będzie widać bo to b. wcześnie:tak: jestem dobrej myśli mam nadzieję że teraz uda mi się do końca :tak::-D

batonik jak byłaś na dupku to ja bym teraz nie przerywała.

ostatnią tabletkę dupka łyknęłam w piątek 30.04 :sorry: i chyba zadzwonię do ginka i zapytam ;-) to będzie najlepsze rozwiązanie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 ale fajnie by bylo :D ja z chlopcem wtedy mialam bardzo blade testy nawet w dzien @ a teraz bardzo wczesnie grubebyly :D ale nie wiem cy to nie poprostu przyczyna tkwi ze to juz kolejna ciaza... ale wlalabym wersje twoja :D
MISSIISS- sama widzisz -tez tak mialas:tak:;-)ja to wyczytalam na jakims wątku juz niepamietam ,ale tam mi to siedzi w glowie:-Dczyli rozumiem,ze teraz obstawiamy corke???no juz niedlugo sie przekonamy:tak::tak::tak:

dziekuje

niezostanieszsama bo wszystkie tu bedziemy

widze jest peikna lepsza od mojej

kochana narazie niewkleje bo i tak nic sie niezobaczy bo to ledwo cienie

bylam byla baaaardzo zadowolona i bardzo dziekowala a ja sobie u nich w lesie troche odpoczelam i pospacerowalam :-)

no kochana powazna decyzja ale tez dlugo sie czeka na owoc

niezle ;-)

kochane ja sie juz zalamuje chce mi sie ryczec i juz niejestem tak optymistycznie nastawiona jak na poczatku :-( zrobilam dzis bobotesta (dzis 41 dzien cyklu i 3 dzien po terminie @) i znow wyszedl ledwo ledwo cien 2 krechy i musialam sie wpatrywac zeby zobaczyc jak sie pojawia i zaczynam sie martwic czy czasem niejest nic zlego z fasolka ze niepokazuja sie wyrazniejsze te testy moze nierozwija sie prawidlowo :-( kurde do gina ide dopiero we wtorek za tydzien w tygodniu powtorze znow test ale juz zaczynaja mnie dobijac tetesty a w tym *******onym prywatnym osrodkui niechcami zrobic bety za kase ja juz sama niewiem co jest grane myslalam ze dzis wam wrzuce juz fotke i zrobi sobie sowaczek a tu dupa az mnie brzuch rozbolal z tych nerwow a moze przytulasy zaszkodzily bo wczoraj byly ja juz w paranoje wpadam
ok myklam maz znow spi ale mala sie obudzila wiec musze wstac od kompa i sie nia zajac

Kochana czym Ty się denerwujesz?? Ja 6 dni po terminie @ miałam mega bladą kreche a nastęonego dnia miałam już II solidne. To wszystko zależy ile minęlo dni od zapłodnienia. Kochana nie smutaj się tylko się ciesz i zapisz do ginekologa na wizytę.A Tobie się ukazała po 2-3 dniach. Daj sobie troszkę czasu poczekaj z 2-3 dni na spokojnie nie denerwuj się bo powodujesz niepotrzebnie skurcze.Zrelaksuj się i odpoczywaj.

Batonik to dzwoń koniecznie i zapytaj co z dupkiem. Ja kiedyś słyszałam że po to lekarze mówią żeby zrobić betę bo wtedy albo się przerywa dupka albo nie.

Cześć Pajeczko :-)
wyczytałam ostatnio że zmieniliście kolejność imion dla syneczka... co Was tak wzięło ? Myślałam ze Bartuś to już pewne i w sumie to się przyzwyczaiłam. Ale Sebastian mi się bardzo też podoba.

Batonik to dzwoń koniecznie i zapytaj co z dupkiem. Ja kiedyś słyszałam że po to lekarze mówią żeby zrobić betę bo wtedy albo się przerywa dupka albo nie.

Cześć Pajeczko :-)
wyczytałam ostatnio że zmieniliście kolejność imion dla syneczka... co Was tak wzięło ? Myślałam ze Bartuś to już pewne i w sumie to się przyzwyczaiłam. Ale Sebastian mi się bardzo też podoba.

Moj maz sie nie umie zdecydować :P teraz znowu mowi, ze mysli o Bartku a ja sobie chyba w łebek strzele:P

reklama
A Ty Pajeczko w którą stronę się skłaniasz ? Sebastian czy Bartuś ?

nie się bardzo podoba Bartuś Sebastain mniej, ale jak zrobiliśmy losowanie i wyszło, ze Sebastain mowie no trudno.
A moj mąż mowi,z e on sie jeszcze nad Bartkiem zastanawia, bo babcie mu suszą głowę, ze Sebastain nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry