reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie dziewczeta!!!
Juz jestem w domciu. Chlopaki zostali do jutra, a ja nie mialam juz sily. Chyba sie za duzo swiezego powietrza nalykalam;-)
Przegladnelam tylko wszystko pobieznie, bo nie mam juz dzisiaj sily... Zaraz ide do wyrka...

Zabka, Batonk
serdeczne gratki juz dzisiaj!!! Bo druga krecha, jaka by nie byla zawsze oznacza to samo:tak:

Toska sliczny kocurek

Robin :-(

reklama
Żabciu ciche gratulacje ;-)
dziekuje
ooo widzę że powoli się fasolki ujawniają :-)

i ja zostane sama tutaj coś czuję ;-)
niezostanieszsama bo wszystkie tu bedziemy
Zobacz załącznik 241260

i ............... widzicie ją ?
widze jest peikna lepsza od mojej
hejo

batonik piekne dwie krechy !!!!!!!!!!! :D gratki :) bo sa widoczne bardzo!!! nie ma co ukrywac jest fasolinka :)

zabka myslalam ze dzisiaj tez nam wkelisz focie ale jesli nie to jutro juz napewno poprosimy :) pieknych dwoch kreseczek :)

a macku tez nie mial testowac?? agutka kiedy ty testujesz??

jakos nie mam weny do pisania przez to mulenie :/ i ciagle czuje szczochy moich psow zaraz puszcze pawia ... bajka cholera cgale szcza jak nie na gumolit w kuchni to na dywan ehhh :(
kochana narazie niewkleje bo i tak nic sie niezobaczy bo to ledwo cienie
Witam się majowo
batonik a nie mówiłam:laugh2: gratulacje

Tośka a o mnie to zapomniałaś przecież ja weteran tutaj jestem
czyli będziemy dwie:baffled:
zabka byłaś u Ani opisz jej minę i miłe zaskoczenie jak oglądała te wszystkie cudeńka
bylam byla baaaardzo zadowolona i bardzo dziekowala a ja sobie u nich w lesie troche odpoczelam i pospacerowalam :-)
Batonik udało Ci się???? Boże, ale się cieszę superowo!!!

A u mnie dziewczynki @, dzisiej rozmawiałam z M o adopcji bo ja po prostu dłużej bez dzidziusia nie wytrzymam!? Jestem w kropce, skołowana i zupełnie nie wim co mam robić!!!
no kochana powazna decyzja ale tez dlugo sie czeka na owoc
:-D:-D:-D ślepy to on nie jest Tylko twoja fasoleczka taka rozrabiaka, ze mu kompas rozrególował(a) i biedak bociek w warsztacie z Twoim łobuziakiem siedział!!!
niezle ;-)

kochane ja sie juz zalamuje chce mi sie ryczec i juz niejestem tak optymistycznie nastawiona jak na poczatku :-( zrobilam dzis bobotesta (dzis 41 dzien cyklu i 3 dzien po terminie @) i znow wyszedl ledwo ledwo cien 2 krechy i musialam sie wpatrywac zeby zobaczyc jak sie pojawia i zaczynam sie martwic czy czasem niejest nic zlego z fasolka ze niepokazuja sie wyrazniejsze te testy moze nierozwija sie prawidlowo :-( kurde do gina ide dopiero we wtorek za tydzien w tygodniu powtorze znow test ale juz zaczynaja mnie dobijac tetesty a w tym *******onym prywatnym osrodkui niechcami zrobic bety za kase ja juz sama niewiem co jest grane myslalam ze dzis wam wrzuce juz fotke i zrobi sobie sowaczek a tu dupa az mnie brzuch rozbolal z tych nerwow a moze przytulasy zaszkodzily bo wczoraj byly ja juz w paranoje wpadam
ok myklam maz znow spi ale mala sie obudzila wiec musze wstac od kompa i sie nia zajac

Dzień zły,bo deszczowy. :angry:

Żabko,może u Ciebie jest jeszcze za wcześnie na test? :sorry: Niektórym dziewczynom tutaj wychodził dopiero 6 dni po @. :sorry:

87ZABKA- witam i napisze Ci ze ja tez mialam taka slaba jak Twoj pierwszy test i gdyby nie to ze sie staralismy i wpatrywalam sie w niego to pewnie w innym przyadku bym wyrzucila,ze negatywny....a za niecale 3 m-ce moj synio skonczy 3 latka:tak:gdzies wyczytalam ,ze "z chlopcami"poziom hormonu wolniej wzrasta czy cos w tym stylu ,wiec moze stad taka slabsza kreska i bedzie tak jak chcecie synek:tak::-Dgdzies dziewczyny isaly,ze jak przed terminem @ wychodza 2 wyrazne krechy to moze swiadczyc o dziewczynce a jak wychodza bladszt to o chlopczyku-nie wiem ile w tym prawy,ale -bedzie dobrze:tak:;-)i jak sobie przypominam to oba testy robilm na dzien przed @ i faktycznie z corka wyszedl od razu wyrazny a z synkiem taki jak u Ciebie...mam go nawet i jak patrze to zastanawiam sie gdzie tu ciaza,no ale fakt jest faktem-syn jest na gorze i bawi sie w pokoju;-):-)

Witajcie Kobietki :-)

Batonik OGROMNE GRATULACJE !!! Ale się cieszę!!! Super wiadomość

Żabko u mnie po 3 dniach nie było widać nawet cienia, a po 5 już piękne krechy!!! Trzymam dalej kciukasy &&& wszystko będzie dobrze kochana :-)

Tosia
fajnie że kolejny kocurek u Ciebie :-) ja też mam kota Filipa i drugiego Julka... :-)

Kobietki my wczoraj wybraliśmy się do stolicy na zakupy :-) obkupiłam się w nowe ciuchy i dostałam od W. piękną torebkę... :-) pospacerowaliśmy i spędziliśmy super dzień.
Dzisiaj jeszcze jeden mam go tylko dla siebie więc nie posiedzę!

Pięknego dnia Wam życzę! Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Witajcie Kobietki :-)

Batonik OGROMNE GRATULACJE !!! Ale się cieszę!!! Super wiadomość

Żabko u mnie po 3 dniach nie było widać nawet cienia, a po 5 już piękne krechy!!! Trzymam dalej kciukasy &&& wszystko będzie dobrze kochana :-
Tosia[/B] fajnie że kolejny kocurek u Ciebie :-) ja też mam kota Filipa i drugiego Julka... :-)

Kobietki my wczoraj wybraliśmy się do stolicy na zakupy :-) obkupiłam się w nowe ciuchy i dostałam od W. piękną torebkę... :-) pospacerowaliśmy i spędziliśmy super dzień.
Dzisiaj jeszcze jeden mam go tylko dla siebie więc nie posiedzę!

Pięknego dnia Wam życzę! Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Czesc laseczka jak sie czujesz pokaz zdjecie brzusia

reklama
hej laseczki

cos tam sie u nas przejasnia powoli kurcze niech bedzie cieplutko bio dzisiaj na grilla ide :)
zabka trzymam mocno kciuki && moze jednak wkleisz tego testa moze cos zobaczymy jednak ? ja swojego najbladszego kiedys z tamtej ciazy wkleilam i nie kazda widziala ale niektore widzialy :)

mama05 ale fajnie by bylo :D ja z chlopcem wtedy mialam bardzo blade testy nawet w dzien @ a teraz bardzo wczesnie grubebyly :D ale nie wiem cy to nie poprostu przyczyna tkwi ze to juz kolejna ciaza... ale wlalabym wersje twoja :D

mysza dawaj fote brzusia to ja swoja tez wkleje jak zrobie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry