reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zuzia śpi od 30 minut. :-)

Super masz suwaczek!!! Ja się nie poddaję tylko nie chcę tracić czasu, co jeżeli nigdy nie zajdę, a tak może jakieś dziecko będzie mało dom!!! Mam 29 lat duży dom i zero dzidziusia...

Nie chcę być rozżalona chcę komuś dać miłość i już!!!

Pięknie napisane. :tak:

no i Agutka jeszcze bo upiera się nie zachodzić w tym cklu ;p

Mnie po prostu pobolewają piersi już,więc to znak,że @ i w tym miesiącu przyjdzie. Co zrobić. ;-)

ja w tym cyklu nawet nie licze dni płodnych :-) z reszta mamy w domu mały sajgon z okazji malucha wiec nawet nie mam kiedy myslec o tym

czasem dobrze jest tak się wyłączyć:tak:, chociaż nie sądzę żebyś to robiła w 100%:no:, ja np. nie wiązałam z tym cyklem nadziei i byłam zła że nie kupiłam tego zastrzyku nastawiłam się na przyszły cykl z clo i ovitrelle :tak: a tu ... psikus

lecę pod prysznic

czasem dobrze jest tak się wyłączyć:tak:, chociaż nie sądzę żebyś to robiła w 100%:no:, ja np. nie wiązałam z tym cyklem nadziei i byłam zła że nie kupiłam tego zastrzyku nastawiłam się na przyszły cykl z clo i ovitrelle :tak: a tu ... psikus

lecę pod prysznic

nie mówie że nie zdarzy mi sie pomyslec o tym przez chwile ale mam teraz tyle zajec i w spory sajgon i w domu wiec nawet nie mam tyle czasu co kiedys aby sie nakrecac :-) no i forum troche zaniedbuje niestety :-( ale to z braku czasu popłudniami

reklama
kochana polecam ;p wesoło jest i troche groznie bo franio starszy brat kot nie bardzo lubi mlodego i prycha co chwile

Kochana,ja bym chciała,Zuzia też,ale G. nie. :-(
Kotek odpada,bo bym musiała go trzymać cały czas w domku biednego,żeby nie uciekł... bo jakby uciekł,to Zuzia by mi się zapłakała. :-( Ona się strasznie przywiązuje do zwierzątek... A piesek. A raczej suczka. Moi Rodzice mają,więc mogłyby się nie polubić. :-p

Dobra zmykam,bo G. krzyczy z łazienki,hahaha! ;-)

Pa! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry