• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tarczycę mam dobrą chodzi mi tylko od jakiego progu trzeba leczyć hormonami ale zajrzę na bocianku

wrecz wrednoto :-p precz a kysz oby brzuszek bolał na fasolkę
a tak a propos czy to nie przykre że wyniki mamy dobre(nie licząc czasem małych odchyleń od norm) mężowie zdrowi i jak chcemy to nie zachodzimy i najgorsze jest to że większość kobiet tak ma:-(
dokladnie ahhhh co zrobić :(

reklama
ach czasem to wszystko jest takie przykre

gdzieś wyczytałam że trzeba jeść kukurydzę bo jest na płodność

ja bardzo czesto i gesto jem kukurydze bo uwielbiam :)
do mnie sie na bank wybiera @ , uderzenia garaca , potliwosc takze jest dobrze wrrrr spadaj malpo jedna !!!!!;-)

kobitki uciekam zrobic tej mojej familii obiadek
do pozniej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny witam sie niedzielnie,,widze ze sa same wasolki i nowe trzymam kciuki,,tylko ja zostalam bez fasolki boze jak smutno mi mam ostatnio dolka,nie wiem jesem jakos zrezygnowana z zycia,

;-)witam kochane i dziękuję za gratki, ale ja nie uwierzę dopóki nie zobaczę drugiego testa i jak @ nie przyjdzie :tak::sorry: taki ze mnie niedowiarek, ale najlepsze jest to że mój R jeszcze nie wie :-D

A My dziś sobie we Trójeczkę pogrillowaliśmy. :-)
Zuzia zaliczyła też rowerkową jazdę,więc teraz już kąpiel i niedługo nynki,bo jest mega padnięta. ;-)

;-)witam kochane i dziękuję za gratki, ale ja nie uwierzę dopóki nie zobaczę drugiego testa i jak @ nie przyjdzie :tak::sorry: taki ze mnie niedowiarek, ale najlepsze jest to że mój R jeszcze nie wie :-D

Batonik udało Ci się???? Boże, ale się cieszę superowo!!!

A u mnie dziewczynki @, dzisiej rozmawiałam z M o adopcji bo ja po prostu dłużej bez dzidziusia nie wytrzymam!? Jestem w kropce, skołowana i zupełnie nie wim co mam robić!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Batonik udało Ci się???? Boże, ale się cieszę superowo!!!

A u mnie dziewczynki @, dzisiej rozmawiałam z M o adopcji bo ja po prostu dłużej bez dzidziusia nie wytrzymam!? Jestem w kropce, skołowana i zupełnie nie wim co mam robić!!!

Robin kochana jeszcze nie wiem czy mi się udało ale dzisiaj zobaczyłam cień :tak: ale wiem że nie wolno się poddać Robin jeszcze nie teraz :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry