reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tarczycę mam dobrą chodzi mi tylko od jakiego progu trzeba leczyć hormonami ale zajrzę na bocianku

wrecz wrednoto :-p precz a kysz oby brzuszek bolał na fasolkę
a tak a propos czy to nie przykre że wyniki mamy dobre(nie licząc czasem małych odchyleń od norm) mężowie zdrowi i jak chcemy to nie zachodzimy i najgorsze jest to że większość kobiet tak ma:-(
dokladnie ahhhh co zrobić :(

reklama
ach czasem to wszystko jest takie przykre

gdzieś wyczytałam że trzeba jeść kukurydzę bo jest na płodność

ja bardzo czesto i gesto jem kukurydze bo uwielbiam :)
do mnie sie na bank wybiera @ , uderzenia garaca , potliwosc takze jest dobrze wrrrr spadaj malpo jedna !!!!!;-)

kobitki uciekam zrobic tej mojej familii obiadek
do pozniej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny witam sie niedzielnie,,widze ze sa same wasolki i nowe trzymam kciuki,,tylko ja zostalam bez fasolki boze jak smutno mi mam ostatnio dolka,nie wiem jesem jakos zrezygnowana z zycia,

;-)witam kochane i dziękuję za gratki, ale ja nie uwierzę dopóki nie zobaczę drugiego testa i jak @ nie przyjdzie :tak::sorry: taki ze mnie niedowiarek, ale najlepsze jest to że mój R jeszcze nie wie :-D

A My dziś sobie we Trójeczkę pogrillowaliśmy. :-)
Zuzia zaliczyła też rowerkową jazdę,więc teraz już kąpiel i niedługo nynki,bo jest mega padnięta. ;-)

;-)witam kochane i dziękuję za gratki, ale ja nie uwierzę dopóki nie zobaczę drugiego testa i jak @ nie przyjdzie :tak::sorry: taki ze mnie niedowiarek, ale najlepsze jest to że mój R jeszcze nie wie :-D

Batonik udało Ci się???? Boże, ale się cieszę superowo!!!

A u mnie dziewczynki @, dzisiej rozmawiałam z M o adopcji bo ja po prostu dłużej bez dzidziusia nie wytrzymam!? Jestem w kropce, skołowana i zupełnie nie wim co mam robić!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Batonik udało Ci się???? Boże, ale się cieszę superowo!!!

A u mnie dziewczynki @, dzisiej rozmawiałam z M o adopcji bo ja po prostu dłużej bez dzidziusia nie wytrzymam!? Jestem w kropce, skołowana i zupełnie nie wim co mam robić!!!

Robin kochana jeszcze nie wiem czy mi się udało ale dzisiaj zobaczyłam cień :tak: ale wiem że nie wolno się poddać Robin jeszcze nie teraz :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry